محمدرضا یوسفی در گفتگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه قانون مشاغل سخت و زیانآور باید به خوبی اجرا شود، افزود: طی سنوات گذشته در تعدادی از واحدهای صنعتی اصول ایمنی رعایت نشده بود که مکاتباتی را اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی با این واحدها انجام داد.
وی اظهار کرد: کارگاه تولیدی و صنعتی باید برای ارتقای بهداشت و ایمنی طوری عمل کنند تا سلامتی شاغلین در این واحدها حفظ شود.
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: حوادث ناشی از کار در کارگاهها و واحدهای تولیدی اتفاق میافتد و کارفرما موظف است تمام استانداردهای ایمنی را برای پیشگیری از حوادث ناشی از کار در کارگاه خویش را اعمال کند.
یوسفی ابراز کرد: یکی از مشکلات این است که برخی کارگران بااینکه وسایل حفاظت شخصی و ایمنی در اختیارشان قرار میگیرد متأسفانه به دلایلی از این وسایل خودداری می کنند و با این کار حوادث را رقم میزنند.
وی تأکید کرد: نظارت و بازدید از مراکز و واحدهای صنعتی پرمخاطره از وظایف اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و با اقدامات مطلوبی که در این راستا انجامشده درصدد کاهش حوادث در واحدهای تولیدی و صنعتی هستیم.
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان زنجان به استقرار مسئولان ایمنی در واحدهای صنعتی اشاره کرد و گفت: در تعدادی از واحدها کمیته حفاظت فنی تشکیلشده و جلسات آن در راستای ارتقای ایمنی برگزار میشود.
یوسفی یاد آور شد: اگر کارگری در اثر حادثه تمام یا بخشی از توانایی خود را از دست دهد، ازکارافتاده محسوب شده و تحت پوشش حمایتهای قانون تأمین اجتماعی قرار میگیرد و از امتیازات آن برخوردار میشود.
نظر شما