دكتر عبد اله كردي ، رييس كميسيون اجتماعي سازمان فرهنگي - هنري شهرداري تهران و مدير فرهنگسراي خانواده ، در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار خبرگزاري مهر ضمن اعلام اين مطلب خاطر نشان كرد : علي رغم اينكه از 50 فرهنگسراي فعال در كشور بيشتز آنها در تهران متمركز هستند ، اين شهر همچنان با كمبود مواجه است و مر اكز فعلي به هيچ عنوان پاسخگوي متقاضيان نيست .
وي افزود : با توجه به اين كمبود و نياز شهر تهران به گسترش كمي فرهنگسرا ، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ، تعدادي مجوز تاسيس اينگونه مراكز را صادر كرده است كه رويكرد آنها ، با تعريف استاندارد فرهنگسرا ، تطبيق ندارد ، بنابراين لازم است در برنامه ريزي كلان كشور به رسالتها و اهداف برنامه ريزي شده و همچنين توسعه عادلانه ي مراكز توجه شود تا عموم مردم از امكانات استاندارد فرهنگسرا استفاده كنند .
وي با تاكيد بر لزوم انسجام مديريتي در ساختار اجرايي فرهنگسراها گفت : در اين مراكز مهارتهاي اجتماعي ، هنري ، فرهنگي و علمي مورد نياز اقشار مختلف آموزش داده مي شود. هدف از ارايه اين آموزش ها ارتقاي سطح فرهنگ جامعه و فرد، افزايش سطح دانش و تعالي رفتار شخصي ، روابط فردي و اجتماعي ، و همچنين حفظ هويت مذهبي و فرهنگي است .
كردي در ادامه با اشاره به اينكه خانه هاي فرهنگ به عنوان مراكز كمكي ، در كنار فرهنگسراها فعال هستند ، اعلام كرد : ساختار فرهنگي خانه هاي فرهنگ ، با توجه به محله هاي مختلف مطالعه و اجرا شده است كه در قالبي كوچكتر و محدودتر از فرهنگسراها باهمان انسجام و قوت در راه تعالي ، رشد و شكوفايي استعدادها تلاش ميكنند .
وي درپايان خاطر نشان كرد : به منظور رشد و تعالي خدمت رساني در فرهنگسراها ، توجه مسؤلان به سه اصل تغيير ، توسعه و تكامل ، امري ضروري است .
فرهنگسراها با رويكردي منسجم و قوي ، سعي در ارتقاء سطح بينش و آگاهي اقشار مختلف جامعه دارند كه متاسفانه شهرستانها و مناطق دور افتاده از اين امكانات محروم هستند
کد خبر 418
نظر شما