محمودرضا نیازی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: توجه به بهبود کیفیت مصالح ساختمانی و اصلاح شیوههای ساخت و ساز یکی از ضرورتهای توسعه بخش ساختمان و ارتقای استانداردها است، در سال های گذشته به واسطه کم توجهی به این دو مقوله توسط پیمانکاران، زیانهای جبرانناپذیری به بخش ساختمان و اموال عمومی وارد شد که نمونهای از آن در آثار به جای مانده از مناطق زلزلهزده استان کرمانشاه قابلمشاهده است.
وی افزود: استفاده از استانداردهای ملی تدوین شده در حوزه مصالح ساختمانی و نظارت بر اجرای استاندارد عملیات ساختمانی میتواند بخش زیادی از زیانهای وارده به حوزه ساخت و ساز کشور را جبران کرده و باعث افزایش طول عمر و مقاومت ساختمانها در مقابل زلزله شود.
نیازی افزود: در حوزه صنعت ساختمانی تعداد ۱۳۰ واحد تولیدکننده فعال در استان کرمانشاه تحت پوشش این اداره کل هستند، با مشاوره های فنی و تخصصی کارشناسان این اداره کل و از بین ۲۵۸ فرآورده ساختمانی تحت پوشش در استان ۲۵۶ فرآورده تعیین تکلیف شده و تا کنون تعداد ۱۰۰ پروانه کاربرد علامت استاندارد برای این فرآورده ها صادر و دارای اعتبار می باشد.
وی گفت: تعداد ۴۲ واحد تولیدکننده بتن آماده و شن و ماسه در استان فعال و دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد هستندکه از این تعداد ۸ واحد تولید کننده بتن آماده و ۹ واحد تولید کننده شن و ماسه در مناطق زلزله زده فعالیت دارند.
نظر شما