به گزارش خبرنگار مهر، سید اسدالله جولایی ظهر چهارشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه گیلان به برخی اقدامات انجام شده توسط این ستاد نیز اشاره و اظهار کرد: اجرایی شدن طرح قانون بیمه اجباری شخص ثالث سبب آزاد شدن بسیاری از رانندگان زندانی شده است.
وی همچنین با بیان اینکه تاکنون بیش از ۱۱۰ هزار زندانی ناتوان از پرداخت دیه جرایم غیر عمد آزاد شده اند، گفت: در تلاش هستیم که تا پایان سال جاری ۷۷۱ زندانی دیگر را با استفاده از صندوق تامین خسارت های بدنی کشور آزاد کنیم.
جولایی با تأکید برضرورت فرهنگ سازی در زمینه جذب کمک های مردمی و خیران در این زمینه، تصریح کرد: اصحاب رسانه به ویژه صدا و سیمای، مدرسه، مراکز آموزش عالی و دانشگاه ها نقش تعیین کننده در فرهنگ سازی و آموزش رفتارهای اجتماعی درست در سطح جامعه دارند.
مدیرعامل ستاد دیه کشور در ادامه با بیان اینکه بغیر از زندانیان دیه افراد دیگری هم به دلیل نپرداختن مهریه در زندان های به سر می برند، یادآورشد: قانون دیه، صدور چک و مهریه از جمله قوانینی هستند که اصلاح آنها در حال پیگیری است.
به گفته جولایی براساس آمار از میان ۱۲ هزار بدهکار زندانی بیش از هشت هزار نفر آنها به دلیل صدور چک زندانی بوده که اغلب این افراد به دلیل نداشتن آگاهی کافی در زمینه صدور چک به این مشکل گرفتار شده اند.
آیت الله قربانی در ادامه این دیدار ضمن تشکر و قدردانی از تلاش و زحمات این ستاد در راستای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد، اظهار کرد: در این زمینه نیازمند مشارکت و جذب بیشتر خیران در سطح کشور هستیم.
وی با بیان اینکه جذب این مشارکت ها می تواند سبب حل مشکلات خانواده زندانیان جرایم غیرعمد در حوزه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شود، افزود: نهادینه کردن فرهنگ نوع دوستی و نیکوکاری در سطح جامعه در راستای پیشگیری از بروز و ظهور آسیب های اجتماعی لازم و ضروری است.
نماینده ولی فقیه در گیلان با تأکید برتوجه بیشتر مسئولان مربوطه در این حوزه، گفت: کمک ستاد دیه به آزادی زندانیان جرایم غیرعمد باید به گونه انجام شود که از بروز هرگونه اشکال و یا شبهه در زمینه انجام رفتارهای بزهکارانه جلوگیری کند.
وی به نقش علما و روحانیون در این فرهنگ سازی نیز اشاره و تصریح کرد: روحانیت نیز می تواند گام های موثری در زمینه جذب کمک های نیکوکارانه و حضور خیران در این عرصه داشته باشند.
نظر شما