۱۴ دی ۱۳۹۶، ۱۳:۰۹

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی خبر داد:

تخصیص ۳.۶ درصد اعتبارات توسعه روستایی و عشایری به آذربایجان شرقی

تخصیص ۳.۶ درصد اعتبارات توسعه روستایی و عشایری به آذربایجان شرقی

تبریز - رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: ۳.۶ درصد از شش هزار میلیارد ریال اعتبار برای توسعه روستایی و عشایری کشور به آذربایجان شرقی اختصاص یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، کریم مهری پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این اعتبار در راستای توسعه و تثبیت فرصت های شغلی در روستاها در نظر گرفته شده است و ۴۵ درصد آن به بخش کشاورزی و فعالیت های مرتبط با آن و تأثیر گذار بر تولید اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: پس از تصمیمات مربوطه ۳.۶ درصد این منابع معا متعلق به آذربایجان شرقی است و در این راستا چندین بانک عامل نیز برای مناطق کم برخوردار همراه شده اند و این درصد در شهرهای مرزی به  چهار درصد نیز افزایش خواهد یافت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: در هر پنج سال یک بار کاهش جمعیت روستایی اتفاق افتاده است و در سال های اخیر، با کاهش جمعیت روستایی مواجه شده ایم و این نشان دهنده این است که ما نیازمند برنامه ریزی های دقیق و تدوین برنامه های اصولی و تجدید نظر در برنامه های این حوزه هستیم و جا دارد متوجه باشیم که کم شدن جمعیت روستایی، به معنای کم شدن کارکردهای کشاورزی، کشت و کار نیست و هنوز در روستاهایی همچون؛ مهربان، شربیانلو و خدا آفرین کارکرد کشاورزی محفوظ است.

وی با اشاره به طرح نظام نوین ترویج گفت: مجریان این طرح، همان همیاران کشاورزی هستند که در مناطق روستایی استان فعالیت خواهند کرد تا برنامه ریزی ها را از حالت جزء به کل سوق دهیم و اگر توسعه ما در مسیر توسعه پایدار نباشد، ناکام خواهیم ماند و متأسفانه بر اساس آمارهای رسمی هواشناسی، نسبت به سال زراعی مشابه سال گذشته، در سال جاری ۲۱ درصد بارندگی های مان کاهش داشته است و در این راستا باید راهکارهای لازم عملی شود.

مهری در خصوص بحران جدی آب و کمبود منابع آبی هشدار داد و ابراز داشت: متأسفانه همه در حرف می گوییم که با کمبود آب مواجه هستیم اما در عمل هنوز باور نداریم که موضوع کمبود آب و آلودگی هوا معضل جدی است و متأسفانه هم چنان ضرر را با ضرر جبران می کنیم و به جای تعطیلی آلایندگی، مدارس را تعطیل می کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با بیان اینکه متأسفانه ما با طبیعت خود خشن برخورد کرده ایم و نتیجه آن نیز شرایط بحرانی کنونی است، بیان کرد: در دنیای توسعه یافته کنونی، توسعه پایدار به معنی حفظ محیط زیست است و بر این اساس ما بر روی کاربری های کشاورزی و تغییر کاربری  ها حساسیت نشان می دهیم.

کد خبر 4191056

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha