به گزارش خبرگزاری مهر ، این طنزسرا با تاکید بر لزوم برگزاری "جشنواره طنز مکتوب " افزود : همه موضوعاتی که در اجتماع وجود دارند ، ظرفیت این را دارند که بتوانند در قالب طنز مطرح شوند . شاید در گذشته بدین صورت بود که تنها مسائلی مربوط به رذایل و صفات ناپسند اخلاقی در این قالب بیان می شد ، اما امروزه موضوعات روزمره و جدی تری مانند انرژی هسته ای نیز می توانند با به کارگیری از طنز ، به صورت مهم تری به مردم القا شوند .
اسماعیل امینی یادآور شد : در جامعه امروز ما به هر نوشته و یا کلامی که همواره با شوخی باشد ، با دید طنز نگریسته می شود ؛ در صورتی که هیچ گاه چنین نبوده است و متاسفانه در رسانه های ما تنها جنبه خنده آوری طنز مد نظر است و به استحکام و اصول آن توجه نمی شود .
امینی با تاکید بر این نکته که در پنج و یا شش سال اخیر حساسیت مسئولان نسبت به طنز بالا رفته است ، خاطرنشان کرد : طنزپردازان باید این هنررا داشته باشند تا بتوانند این ظرفیت را دربین مردم بالا برده و ازحاد شدن تضادها و اختلافات جلوگیری کنند .
امینی در خصوص این مطلب که مطبوعات طنزنباید تنها به صورت تخصصی منتشرشوند، اظهارداشت : چنین نشریاتی تنها می توانند یک حزب و قشر خاص را به سمت خود جلب کنند و ازتوجه عموم مردم باز می مانند ، در نتیجه بهتر است چنین نشریاتی بیشتر به صورت داخلی در یک اداره و یا در میان حزبی خاص منتشر شود .
وی ادامه داد : اگرستون هایی را در روزنامه ها به طنز اختصاص دهیم ، آن گاه می توانیم از تمامی اقشارجامعه مخاطب داشته باشیم ، دراین صورت از تاثیرگذاری بیشتری نیزبرخوردارخواهیم بود .
امینی در پایان با تاکید بر این نکته که طنز پرمخاطب ترین گونه هنری است ، گفت : برگزاری چنین جشنواره هایی می تواند در معرفی نویسندگان و طنزپردازان جوان ما به جامعه بسیارموفق عمل کند ، اما متاسفانه انعکاس رسانه ای وسیعی دراین زمینه وجود نداشته و تنها درحد خبربه آن اشاره شده است . درصورتی که اگر رسانه ها همکاری بیشتری دراین زمینه داشته باشند ، مطمئنا با استقبال بهتری مواجه خواهند شد .
یادآور می شود که جشنواره طنزمکتوب از سوی دفتر طنز حوزه هنری در آستانه برگزاری است .
نظر شما