به گزارش خبرنگار مهر، جمشید حمزهزاده چهارشنبه شب در نشست روئسای اتحادیههای هتلداران ایران، با بیان اینکه جامعه هتلداران ایران تنها تشکل رزمی فعالان این بخش است، اظهار کرد: اخیراً انتخابات جامعه هتلداران ایران با نمایندگان استانهای سراسر کشور برگزار شد و اعضای جدید انتخاب شدند و سیاست جامعه هتلداران ایران هم در راستای دفاع از منافع هتلداران و مسائل بیمهای، مالیاتی فعالان این صنف و همچنین ضریب اشغال هتلها بوده است.
وی با تاکید بر اینکه در جهت ارتقاء کیفیت خدمات تلاش ویژهای در جهت بازسازی هتلهای قدیمی و فرسوده، نوسازی، هوشمندسازی و بهروز امکانات هتلها صورت دادهایم و دورههای آموزشی را برای فعالان این صنف داریم و رشته هتلداری را هم در دانشگاهها فعال کردهایم، افزود: تعامل با سازمانها، موسسات و دستگاههای مرتبط با حوزه گردشگری همچون سازمان میراث فرهنگی، نیروی انتظامی، نمایندگان فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی، بخش خصوصی، تشکلهای گردشگری برقرار است. همچنین تعاملاتی را با فعالان صنف هتلداری دیگر کشورها همچون ترکیه داشتهایم تا از دانش و تکنولوژی روز این صنعت در سطح جهانی برخوردار شویم.
رئیس جامعه هتلداران ایران با بیان اینکه به دنبال تشکیل کمیسیون تخصصی گردشگری در مجلس شورای اسلامی و تشکیل وزارت گردشگری هستیم تصریح کرد:بحث یکسانسازی اساسنامه جوامع هتلهای استانها در دستور کار قرار گرفته است تا شاهد انسجام و یکپارچگی هتلداران سراسر کشور باشیم.
وی بیان کرد: متاسفانه در دو سال گذشته با کاهش ظرفیت اشغال هتلهای کشور مواجه بودهایم که مشکل عمده در فعالیت خانهمسافرهای شخصی و غیرقانونی بوده است.
حمزه زاده ادامه داد: در جلسهای با معاون هماهنگی امور زائران استاتدار خراسان رضوی داشتیم روی موضوع حمایت استانها در امر سفر آسان، راحت و کمهزینه زائران امام رضا(ع) کار شد و اقداماتی در جهت گسترش ارتباطات ملی و بینالمللی، استفاده از ظرفیت دستگاههای مختلف بخشهای دولتی و خصوصی و غیره صورت پذیرفته است.
وی با بیان اینکه در حوزه توریست درمانی و گردشگری سلامت برنامههایی را با همکاری مجموعههای مرتبط در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اجرایی کردهایم، گفت: کشور ما به جهت علم بالایی که در تخصصهای مختلف پزشکی دارد به عنوان یکی از قطبهای گردشگری سلامت بوده و در جهت اقامت آنها هتلها را با امکانات کامل آماده کردهایم.
رئیس جامعه هتلداران ایران با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲ هزار هتل یک تا ۵ ستاره با ۲۰۰ هزار تخت و ۷۵ هزار اتاق در سراسر کشور داریم، افزود: متاسفانه در زمینه احداث هتلها مطالعات نیازسنجی صورت نپدیرفته است و موجب شده که در برخی شهرها مانند مشهد تعداد بالای هتلها را داشته باشیم و دو برابر میزان موجود هم در حال ساخت است.
وی با تاکید بر اینکه این مجموعه آماده است تا در بحث نیازسنجیها همکاری لازم را داشته باشد تا مشکلات خالی بودن هتلها، فعالیت خانه مسافرهای غیرقانونی و غیره برطرف شود، بیان کرد: هماکنون تعداد ۲۴۰ هزار خانه مسافر غیرمجاز در کشور فعال است که از این تعداد ۷ هزار آن در مشهد است .
حمزهزاده گفت: طبق آمار جهانی ایران در سال ۲۰۱۶ نسبت به سال ۲۰۱۵، کاهش ۱۵ درصدی گردشگران خارجی را داشته است و در بحث فعالیت برندها هم تنها حضور برندهایی را که منجر به افزایش کیفیت، ضریب اشغال و سطح معلومات کارکنان میشود را تایید میکنیم .
رئیس جامعه هتلداران ایران با بیان اینکه اقامتگاههای بومگردی تنها باید در مناطق روستایی تاسیس شود و راهاندازی آن در شهرها خلاف قانون است، خاطرنشان کرد: فعالیت این مجموعهها در مکانهای مصوب شده هیچ مشکلی را در فعالیت هتلداران ایجاد نمیکند و اگر طبق ضوابط عمل شود مورد تایید جامعه هتلداران ایران است و امکان همکاریهای فیمابین هم فراهم خواهد بود.
حمزهزاده بیان کرد: در ایران سود هتلسازی به نسبت سرمایه آن زیر ۵ درصد است که به لحاظ سرمایهگذاری توجیهی ندارد و سرمایهگذاران با عشق و علاقه پای کار آمدند.
نظر شما