به گزارش خبرنگار مهر، سید شهابالدین چاوشی پیش از ظهر یکشنبه در دیدار با مدیران حوزه جهاد کشاورزی استان سمنان به میزبانی استانداری ضمن بیان اشاره به کمبود منابع آبی و ضرورت توسعه کشت گلخانهای، ابراز داشت: مطالعه و تحقیق درزمینهٔ کشت گیاهان دارویی، برنامهریزی و سرمایهگذاری در تولید محصولات ارگانیک و جایگزینی کودهای طبیعی در کشاورزی استان بهجای کودهای شیمایی باید در دستور کار قرار گیرد.
وی بابیان اینکه بخش کشاورزی و صنایع وابسته آن میتواند بستری برای اشتغالزایی محسوب شود، افزود: سمنان ازنظر تولید پسته و محصولات سردرختی دارای ظرفیت مطلوبی است لذا این مهم میطلبد تا با ایجاد صنایع تبدیلی و بستهبندی علاوه بر صادرات بتوانیم سهم بسزایی را در ایجاد اشتغال ایفا کنیم.
افت منابع آبی تهدید جدی در استان سمنان
استاندار سمنان بابیان اینکه افت منابع آبی را بهعنوان یک تهدید باید جدی بگیریم، ابراز داشت: کاهش سطح آبهای زیرزمینی در سنوات اخیر باعث نشست لایههای خاک بهویژه در دشت سمنان شده است لذا در شرایطی که مطالعات موردنیاز در این خصوص به انجام رسیده باید مسئولان ذیربط نسبت به رفع این دغدغهها اقدام کنند.
چاووشی در ادامه تصریح کرد: با توجه به محصول استراتژیک گندم خوشبختانه توانستیم به خودکفایی لازم در این حوزه دست پیدا کنیم و امروز علاوه بر تأمین مصرف داخلی توانستیم با صادرات گندم درآمدزایی نیز ایجاد کنیم لذا باید بخش کشاورزی را بهعنوان یک ظرفیت مطلوب برای تقویت شعار سال در نظر گرفت.
وی افزود: استان سمنان به لحاظ قرار گرفتن در مسیر حرم تا حرم میتواند با ایجاد جاذبه توریستی به ماندگاری مسافران و ایجاد درامد گردشگری در این راه کمک کند، لذا با انجام اقدامات و طرحهای مصوب کشور میتوانیم علاوه بر کمک به افزایش سرانه فضای سبز و کاهش یکنواختی جادههای استان به جذب گردشگر و تثبیت خاک نیز مؤثر عمل کنیم.
نظر شما