به گزارش خبرنگار مهر، مهدی زندیه وکیلی پیش از ظهر یکشنبه در نشست مشورتی بخشداران استان مرکزی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای ایجاد اشتغال روستایی اظهار داشت: در زمینه ایجاد اشتغال روستایی در استان مرکزی، ارزیابی بخشداران بر مبنای تحقق اقتصاد مقاومتی با درنظر داشتن ظرفیت هر روستا به انجام رسیده است.
وی افزود: در این راستا با بررسی هر روستا شناسنامه ای جامع برای آن تهیه کرده ایم، چراکه ظرفیت های موجود در این روستاها باید به دست مدیران هدایت و راهبری شوند.
معاون عمرانی استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۸۰۰ دهیاری در استان مرکزی فعال هستند که با به کارگیری همین تعداد از نیروهای مدیریتی، می توانیم تغییراتی جدی در راستای تحقق توسعه روستایی اعمال کنیم.
زندیه وکیلی تصریح کرد: در ارزیابی میزان استفاده استان ها از صندوق توسعه ملی برای ایجاد اشتغال روستایی، برخی استان ها عملکرد بیشتر و موفق تری داشته اند و ما نیز باید بکوشیم تا مانند استان های برتر در این زمینه در صدر جدول قرار گیریم.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی اخیرا در بیانات خود به این مسئله اشاره داشتند که اگر برنامه های اقتصاد مقاومتی به درستی اجرایی می شد وضعیت کنونی ما بهتر بود، این جمله به این معناست که رهبر معظم انقلاب اسلامی از اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی آنگونه که باید رضایت ندارند و باید برای تحقق این مهم تلاش کنیم.
معاون عمرانی استاندار مرکزی عنوان کرد: علاوه بر وظیفه قانونی، همه ما وظیفه شرعی و اجتماعی داریم که برای این حجم از جوان فاقد شغل اقدامی کنیم، مسئولان نوک پیکان مبارزه با بیکاری و مشکلات هستند، باید به مصوبات قانونی نگاه ویژه ای داشته باشیم و از تجربیات مطلوب بهره مند شویم.
زندیه وکیلی بیان کرد: حمایت از ورود سرمایه گذاران به مناطق صنعتی نزدیک به روستاها می تواند تعداد بسیار زیادی شغل به وجود آورد که علاوه بر این اقدامات نباید از بخش خدمات نیز غافل شویم، استان مرکزی از ظرفیت های بسیاری برخوردار است که برای استفاده از آنها باید دایره فکرمان را گسترده تر کنیم و دستگاه های نظارتی نیز در این روند حضور جدی داشته باشند.
وی ابراز داشت: اگر نیت اقدام کاری صحیح و بدون طمع باشد امور به درستی پیش خواهد رفت، اما اگر مسئولی آنگونه که باید فعالیت نداشت باید مورد پرسش قرار گیرد، خوشبختانه میزان اقدامات نظارتی افزایش یافته تا از اقدامات قانونی حمایت لازم به عمل آید.
معاون عمرانی استاندار مرکزی اضافه کرد: دستگاه های اجرایی در روستاها باید هماهنگی مطلوب داشته باشند تا با موازی کاری فعالیت یکدیگر را نقض نکنند، وظیفه ایجاد این هماهنگی بر عهده بخشداری هر روستا است.
نظر شما