حمید خلیلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طرح مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی استانی در راستای این طرح ملی در همه استان ها از جمله استان خوزستان انجام خواهد شد.
وی افزود: برای انجام این طرح باید یک سری پارامترهای اندازه گیری های دریایی، دیتاهای اندازه گیری، جزر و مد و مباحث رسوب و ... به درستی شناسایی شود تا مقدمه طرح تدقیق قرار بگیرد.
مدیرکل مهندسی سواحل و بنادر سازمان بنادر و دریانوردی کشور تصریح کرد: هدفی که در این طرح دنبال می شود؛ ارائه نقشه های کاربری مطلوب اراضی در دریا و خشکی است و مشخص می کند که هر یک از پهنه های اراضی دارای چه کاربری مطلوبی هستند و درجه بندی مطلوبیت این اراضی چقدر است.
خلیلی بیان کرد: برای اینکه بهره برداری ها توسط همه دستگاه ها به بهترین شکل انجام شود، یک برنامه مدون بالادست و نقشه راهی تدوین می شود که به دنبال آن رفع تضادها انجام می شود؛ قاعدتا اگر هر ارگانی تمایل به ارائه حرف خودش داشته باشد کار دچار مشکل می شود ولی با آن نقشه راه یک هماهنگی بین دستگاهی ایجاد می شود.
وی عنوان کرد: این نقشه راه برای انجام بهترین اقدام که شامل برآیند نقطه نظرات همه دستگاه ها باشد، تدوین می شود.
مدیرکل مهندسی سواحل و بنادر سازمان بنادر و دریانوردی کشور ادامه داد: به دنبال طرح ملی مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی، طرحی تحت عنوان تدقیق است که برای اجرایی شدن آن قاعدتا شناخت پدیده ها باید کامل شود؛ اکنون نیز شناخت پدیده ها در قالب پروژه ای به نام پایش و اندازه گیری پارامترهای دریایی استان خوزستان در دست انجام است که حدود ۶۰ درصد پیشرفت دارد.
خلیلی یادآور شد: پروژه ملی مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی با هزینه سازمان بنادر و دریانوردی از اعتبارات داخلی سازمان با اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال در دست اقدام است.
وی در پایان خبر داد: با توجه به اینکه استاندار خوزستان در کمیته ساماندهی اصرار بر انجام این کار داشته بلافاصله بعد از انجام این پایش، کار مطالعات تدقیق در استان خوزستان را شروع می کنیم. همچنین در طرح تدقیق، برآوردمان این است که حدود ۳۰ تا ۳۵ میلیارد ریال برای انجام این مطالعات هزینه کنیم.
نظر شما