خبرگزاری مهر- گروه استانها: نفتکش سانچی روز ۲۵ آذرماه ۱۳۹۶ بندر عسلویه را با محموله میعانات گازی به مقصد یکی از بنادر کره جنوبی ترک کرد و روز شنبه (۱۶ دیماه) ساعت هشت شب بهوقت محلی با یک کشتی فلهبر تحت پرچم هنگکنگ و با خدمه چینی برخورد کرد.
۳۲ سرنشین این نفتکش، شامل ۳۰ ایرانی و دو بنگلادشی بودند که ۳ پیکر کشفشده است، این کشتی روز یکشنبه با همه خدمه، غرق شد.
در میان خدمه کشتی سانچی، سه لرستانی نیز حضور داشتند که دو نفر از آنها اهل شهرستان بروجرد و دیگری نیز اهل شهرستان رومشگان بوده است. «عبدالکریم بشارتی پور» سرآشپز این نفتکش با ۳۳ سال سابقه کار و «محمد پیریایی» ۲۶ ساله مهندس نفت است که برای کارورزی در این نفتکش مشغول به فعالیت بوده است و هر دوی این افراد اهل شهرستان بروجرد بودند. همچنین «حسن رومیانی» دیگر خدمه این نفتکش اهل شهرستان رومشگان بوده که در این حادثه جان خود را از دست داد.
گفتگوی خانواده های بشارتی پور و پیریایی را در این مطلب می خوانید.
درخواست پاسخگویی از مسئولین
برادر محمد پیرایی یکی از خدمه جانباخته نفتکش ایرانی در سخنانی با بیان اینکه آخرین بار در تاریخ ۱۷ آذر ماه و روز تولد «محمد» بود که با او صحبت کردم، گفت: البته در این تاریخ «محمد» بندر عباس بود و هنوز سفرشان شروع نشده بود و از آن تاریخ به بعد دیگر من با او صحبت نکردم اما سه تا چهار روز قبل از این حادثه با مادرم تماس گرفته بود.
وی گفت: این عزیزان به خصوص برادر من سرباز ولایت بودند.
یکی از بستگان محمد پیریایی با بیان اینکه عزیزان ما جلوی چشم ما داشتند می سوختند و نمی دانستیم به چه کسی دردمان را بگویم، گفت: حداقل انتظار ما این بوده که جناره های آنها را به ما برسانند.
مرگ عزیزان ما کمتر از شهادت نیست
فرزند «عبدالکریم بشارتی پور» یکی دیگر از جانباختگان حادثه نفتکش ایرانی نیز با بیان اینکه آخر شهریور امسال مراسم عروسی من بود و بعد از اینکه مراسم عروسی را به نحو احسن برگزار کرد دو هفته بعد عازم سفر شدند، گفت: تقریبا حدود سه ماهی است که پدرم را ندیدم.
وی گفت: پدر من تقریبا ۳۲ تا ۳۳ سال خدمت کرده است.
یکی دیگر از بستگان این جانباخته حادثه نفتکش ایرانی در سخنانی با بیان اینکه کار سختی که این عزیزان انجام می دادند کمتر از شهادت نیست، گفت: کسی که برای امرار معاش خانواده اش تلاش کرده و در این راه جان باخته، مرگش کمتر از شهادت نیست.
نظر شما