به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس، یداله رحمانی؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس در سومین جلسه شورای عشایری استان فارس، افزود: استان فارس با ۵/۱۲ درصد عشایر کشور پرجمعیت ترین استان عشایر نشین است و از آنجا که عشایر به عنوان یکی از قطب های تامین مایحتاج پروتئین کشور محسوب می شوند، نقش مهمی در اقتصاد مقاومتی دارد .
وی در ادامه اظهار داشت : در اجرای بخشنامه های اقتصاد مقاومتی تسهیلاتی به عشایر اختصاص یافت که از این میزان در بخش خشکسالی ( سهم عشایر استان فارس) مبلغ ۳۹۳۷۵ میلیون ریال بود که استان توانست مبلغ ۳۴۵۸۵ میلیون ریال را به ازای ۴۳۲ نفر جذب نماید و درصد جذب استان در این بخش ۸۷% می باشد .
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اعلام کرد: سهم تسهیلات خشکسالی استان در بخش تشکلها ۷۶.۱۲۵ میلیون ریال بوده که در این بخش نیز مبلغ ۵۱۴۲۵ میلیون ریال به ازای ۱۱ تشکل با ۸۵% جذب شده است .
رحمانی با توجه به وام اشتغالزایی کمیته امداد که مبلغ اختصاص یافته به استان بدون محدودیت پرداخت می شود، خاطر نشان کرد: استان در این بخش مبلغ ۵۲۵۰ میلیون را جذب نموده و امید می رود با فرهنگ سازی و کار آفرینی بتوان تا پایان سال مبالغ بیشتری را متناسب با نیاز این قشر عزیز و در راستای خود کفایی آنان جذب نمود.
رحمانی با اشاره به صندوق خرد زنان عشایر استان فارس گفت: اولین صندوق استان فارس در منطقه عشایری گیاهزار خانه زنیان شهرستان شیراز با ۵۹ نفر عضو تشکیل شده است .
وی در ادامه با اشاره به تعداد صندوق اعتبارات خرد زنان عشایری کشور که تعداد آن ۳۰۸ صندوق است گفت: اکنون در استان فارس ۴۶ صندوق خرد زنان با تعداد ۱۴۰۰ عضو وجود دارد که تعداد ۱۶ صندوق در شهرستان فسا تشکیل گردیده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری با اشاره به صندوق صنایع دستی فیروزآباد به عنوان پایلوت کشوری گفت: این صندوق در سال ۹۴ با تعداد ۳۰ عضو تاسیس شده که مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال به صورت تسهیلات به آن پرداخت شده و عمده تولیدات آن گلیم – گلیمچه – رند- گچمه- شیشه درمه – اوی و ... می باشد .
یداله رحمانی با اشاره به فعالیت وسیع زنان عشایری اظهار امیدواری کرد: صندوق صنایع دستی و صندوق خرد زنان به زودی در تمامی شهرستان های عشایر نشین استان تشکیل گردد و شاهد خودکفایی عشایر باشیم .
نظر شما