به گزارش خبرگزاری مهر، سید حسن هاشمی در این نشست تاکید کرد: پزشک خانواده و نظام ارجاع باید در کشور اجرا شود و این برنامه ها ابزارهایی برای رسیدن به اهدافی مانند افزایش دسترسی مردم به خدمات، پیشگیری از بیماری ها و جلوگیری از تقاضاهای القایی و در نهایت بهبود شاخص های سلامت است.
وزیر بهداشت با اشاره به توسعه مناسب IT در نظام ارجاع، اظهار داشت: اگر در مدیریت شبکه دسترسی مناسب باشد و شاخص ها بهبود یافته و هزینه ها کاهش یابد یعنی اقدامات ما درست بوده است.
دکتر هاشمی یادآور شد: حوزه درمان از بهداشت جدا نیست و حتی بخشی از درمان است چراکه می تواند از مرگ، معلولیت و تحمیل هزینه به مردم و نظام سلامت پیشگیری کند بنابراین لازم است که همکاری بیشتری بین حوزه های بهداشت و درمان صورت گیرد.
در این نشست دکتر رییسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، دکتر شریعتی رییس مرکزمدیریت شبکه بهداشت، دکتر گویا رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر، دکتر حاجبی مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد، دکتر برکاتی مدیرکل دفترسلامت جمعیت، خانواده و مدارس، دکتر زهرا عبداللهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه و دکتر سمیعی مدیر کل اداره امور آزمایشگاه های مرجع حضور داشتند.
گفتنی است، در این نشست هر یک از مدیران ارشد معاونت بهداشت وزارت بهداشت به ارائه گزارشی از عملکرد، وضعیت موجود و برنامه های واحد خود برای ۴ سال آینده پرداختند.
نظر شما