به گزارش خبرگزاری مهر، «مجمع جهانی صلح اسلامی» به مناسبت ۲۹ دی ماه، روز ملی غزه بیانیه ای صادر کرده است که متن آن به این شرح است؛
«مجمع جهانی صلح اسلامی» به عنوان یک نهاد غیردولتی بر اساس اهداف و آرمان های خود و مبتنی بر رهنمودهای اسلامی همواره پیگیر مباحث مربوط به صلح عادلانه، حفظ کرامت انسانی و دفاع از مظلومین در برابر زورگویان از جمله حمایت از مردم مظلوم و رنج کشیدۀ فلسطین به ویژه ساکنان نوار غزه بوده است. از این رو امسال نیز در راستای اهداف و رویکردهای خود و به مناسبت" ۲۹ دی" روز ملی غزه اعلام می کند:
یکی از مسائل بغرنج جهان و دنیای اسلام، مسئله فلسطین و حمایت از مسلمانان آن سرزمین در برابر ظلم و ستم زورگویان است. ما معتقدیم همچنان فلسطین و غزه خط مقدم مسلمانان و مظلومان در برابر ستمگران عالم است. وضعیت انسانی غزه پس از گذشت بیش از ۱۰ سال از محاصره زمینی، دریایی و هوایی این منطقه و تاثیرات سه جنگ طی سال های ۲۰۰۸، ۲۰۱۲ و ۲۰۱۴ برای حدود ۲ میلیون فلسطینی ساکن در این باریکه بسیار اسف بار و تأثرانگیز است.
این مجمع معتقد است جمهووری اسلامی ایران که همواره حامی مظلومان جهان و مردم مظلوم فلسطین بوده است، با درایت، در نخستین سالروز جنگ ۲۲ روزه با هدف بازگویی مظلومیت مردم فلسطین و رساندن صدای این مظلومیت به گوش آزادگان جهان و همچنین، تجلیل از حماسهآفرینی محور مقاومت، روز ۲۹ دیماه را «روز ملی غزه» نامگذاری کرد تا از این طریق مقاومت ۲۲ روزه مجاهدان غزه در برابر وحشیگری رژیم صهیونیستی را ارج نهد و این مقاومت قهرمانانه را پیوسته در اذهان یادآوری کند. بنابراین نامگذاری ۱۸ ژانویه بهعنوان «روز ملی غزه» فرصتی مناسب برای بازگویی جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه و تجلیل از مقاومت ساکنان این دیار است که با دست خالی و با اراده و همت بالا توانستند در مقابل رژیمی که از حمایت همهجانبه اربابان غربی خود برخوردار است، مقاومت کنند.
امروزه غزه نمادی از مظلومیت جامعه بزرگ اسلامی در قرون اخیر و نشانه ای گویا از مقاومت مردمی است که با وجود همه فشارها و سختیها در برابر دشمن مقاومت میکند و روز غزه مانند روز جهانی قدس فرصتی است تا فریاد مظلومیت و حق طلبی مردم مظلوم آن به گوش جهانیان برسد. محاصره مداوم نوار غزه، مردم این منطقه را کاملا به کمک های بین المللی محتاج کرده است. بازسازی زیرساخت های حیاتی منع شده و اقتصاد آن همچنان ضعیف است. بسیاری از ساکنان غزه در رفع نیازهای اساسی و اولیۀ خود ناتوان هستند، زنان و کودکان در شرایط بسیار دشوار زندگی می کنند. تأثیرات فاجعه بار محاصره غزه بر فقر، بیکاری و قدرت خرید به طور قابل توجهی رو به فزونی است، جمعیت زیر خط فقر در نوار غزه به حدود ۸۰ درصد رسیده است و بخش بهداشت و درمان در این منطقه به مرحله خطرناکی رسیده است.
تمام این مشکلات در حالی است که سازمان های بین المللی و رسانه های مختلف در قبال این فاجعه انسانی سکوت کرده اند. اما به باور ما، وظیفۀ دولتهای اسلامی و نخبگان سیاسی، علمی و فرهنگی دنیای اسلام است که با درک واقعی از شرایط این منطقه، در عرصه نظر و عمل، با نگرشی دلسوزانه، دیدگاههای علمی و کارشناسی خود را برای صیانت از صلح عادلانه، امنیت و حفظ کرامت انسانی و راهکارهای شایسته برای بهبود وضعیت شهروندان ساکن در نوار غزه ارائه کنند.
مجمع جهانی صلح اسلامی ضمن محکوم کردن محاصره غزه توسط رژیم اشغالگر صهیونیستی و سکوت سازمان های به اصطلاح مدافع حقوق بشر ، از همۀ آزادی خواهان و نخبگان جهان تقاضا میکند ضمن احساس مسوولیت، با برگزاری اقدامات عملی و برنامههای رسانه ای و تبلیغی در جهت بازتاب جهانی مظلومیت ساکنان غزه و رفع محاصره آن تلاش کنند، چرا که آزادی، عدالت و صلح جهانی وعده الهی است که در ظهور و بروز آن هیچ تردیدی نیست.
نظر شما