مهندس داود براتی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: هنوز اطمینان کامل نسبت به بی خطری استفاده از این وسایل گرمایشی بدون دودکش در اماکن مسکونی و محیط های بسته به اثبات نرسیده است.
وی ادامه داد: متاسفانه رواج استفاده از بخاری های بدون دودکش که طی سال های اخیر در کشور بدون افزایش سطح آگاهی مردم برای استفاده از این وسایل صورت گرفته است ، به لحاظ مسائل ایمنی و کارشناسی بهره گیری از این بخاری ها برای گرم کردن تمام فضاها پیشنهاد نمی شود.
براتی تصریح کرد: این وسایل باید در فضاهایی که حضور افراد به شکل موقتی بوده و تهویه هوا به طور کامل انجام می شود ، مورد استفاده قرار گیرد در غیر این صورت سلامتی افراد حضور یافته در این فضاها در معرض خطر جدی است.
معاون حفاظت و پیشگیری سازمان خدمات ایمنی و آتش نشانی تهران با بیان اینکه رشد حوادث گاز گرفتگی در میان استفاده کنندگان از بخاری های دودکش دار نیز افزایش چشمگیری داشته است ، اظهار داشت: البته در بهره گیری از این گونه وسایل وجود نقص فنی در بخاری به همراه دیگر عوامل برای ساکنان این فضاها خطرساز می شود و آستانه خطر پذیری در افراد بیشتر از استفاده کنندگان از بخاری های بدون دودکش در محیط های بسته است.
براتی با اشاره به مکاتبات انجام شده میان سازمان خدمات ایمنی و آتش نشانی تهران با موسسه استاندارد صنعتی ایران و برخی سازندگان بخاری های بدون دودکش ، افزود: اگرچه استفاده از این گونه وسایل گرمایشی در اماکن مسکونی به هیچ وجه توصیه نمی شود اما طی مکاتبات انجام شده امیدواریم سازندگان این محصولات نسبت به افزایش سطح ایمنی این بخاری ها برای استفاده مصرف کنندگان اقدامات جدی تر داشته باشند.
نظر شما