به گزارش خبرنگار مهر، معصومه ابتکار عصر امروز در جلسه شورای اداری استان یزد با تبریک ولادت حضرت زینب کبری(س) به عنوان پیام آور واقعه کربلا اظهار داشت: حضرت زینب(س) دیدگاه بشریت را در مورد یک رویداد و حادثه تغییر داد و این تغییر دیدگاه باید مورد توجه مدیران این نظام باشد.
وی با بیان اینکه در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هستیم، ادامه داد: مشکلات و مسائل همواره بوده اند اما مهم است که به چه اندازه بتوانیم با تغییر دیدگاه ها در این سالها که سیری از حکومتداری را طی کرده ایم، ارتباط گسترده نسل امروز را با این انقلاب برقرار کنیم.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با تاکید بر اینکه وحدت و همدلی خواست و مورد تاکید حضرت امام بوده و رهبری نیز توجه ویژه به آن دارند، اضافه کرد: متاسفانه هنوز برخی در فضای انتخاباتی هستند و کشور را دچار تلاطم می کنند و در حالی که باید برای اشتغال و ثبات کشور تلاش کنند، پیام هایی می دهند که جای تامل دارد.
دولت تلاش میکند در قالب برجام حداکثرها را برای کشور به دست آورد
وی با بیان اینکه تهدیدات و آسیب ها در کشور ما بسیار جدی است و همواره وجود دارد، افزود: یکی از این تهدیدها در مورد برجام است که دولت سعی دارد در قالب این توافق حداکثرها را برای کشور به دست بیاورد و تامین کند.
ابتکار با بیان اینکه لازم است نگاهی نو و گفتگویی با نسل جدید برای حفظ انقلاب داشته باشیم اضافه کرد: همه شاخص ها نشان از این دارد که جامعه ما به امید نیاز دارد در حالیکه همه ما به داشتن امید اعتقاد داریم و یاس را شیطانی می دانیم اما گاهی فضاسازی هایی ایجاد می شود که فظای امید و نشاط را از جامعه دور می کند و همه ما باید به این مورد توجه داشته باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موارد خاص مربوط به حوزه زنان و خانواده بیان داشت: یکی از اهداف مورد توجه انقلاب، رعایت عدالت بوده و با همه تلاش هایی که برای رفع تبعیض صورت گرفته است، در برخی شاخص ها وضعیت زنان نسبت به آنچه که باید باشد تحقق نیافته است.
نابرابری بهرهمندی زنان از شاخصهای سلامت و بهداشت
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به اینکه در ماده 101 برنامه ششم توجه خاصی به عدالت در امور زنان شده است، بیان داشت: در بسیاری از شاخص ها زنان در معرض آسیب هستند و مواردی مانند ورزش، بهداشت و سلامت و آموزش های مورد نیاز خانواده ضروری است اما زنان به دلیل برخی نابرابریها نمی توانند مانند مردان در عرصه باشند و از این شاخص ها بهره ببرند.
وی با بیان اینکه ماده مذکور تاکید دارد تا همه دستگاه ها در خصوص زن و خانواده نگاه جامع و فرابخشی داشته باشند افزود: توافقنامه تدوین این موضوع در استان یزد به امضا رسید و بر اساس آن باید زنان و دختران در کنار مردان و پسران فعالیت های خود را داشته باشند و از شاخص ها به طور یکسان بهره مند شوند.
ابتکار در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح اطلس آسیب ها پرداخت و گفت: هر دستگاهی به طور مستمر به عنوان یک عنصر مهم برای برنامه ریزی متعادل جنسیتی گام بردارد و تبعیض ها را حذف کند.
خانواده شکوفا و سالم لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی است
وی با تاکید بر موضوع خانواده و تحولات در آن به عنوان محوری برای رشد جامعه تصریح کرد: بسیاری بر این عقیده اند که بنیان اقتصاد از خانواده شکل می گیرد و برای تحقق اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری لازم است تا خانواده ای سالم و شکوفا داشته باشیم.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور از دیگر سیاست های مهم در برنامه ششم توسعه را حمایت از زنان سرپرست خانوار به طور ویژه برشمرد و عنوان کرد: انتظار می رود تا همه دستگاه ها تکالیفی که در این زمینه بر عهده دارند به طور جدی مورد توجه قرار داده و برای اجرای آن تلاش داشته باشند.
برنامه ریزی برای در اختیار گذاشتن 30 درصد فعالیتهای دولتی برای زنان
وی با بیان اینکه در گذشته نسبت به رشد و تعالی زنان به طور طبیعی غفلت شده است، افزود: در دولت هدفگذاری شده که 30 درصد از فعالیت های دولتی در اختیار زنان باشد و بتوانند در این زمینه رشد و تعالی یابند و مدیریت خود را نشان دهند.
ابتکار با بیان اینکه دولت در این زمینه اقدامات خوبی را آغاز کرده و در سطح معاونان وزرا برای انتخاب بانوان اقدام شده است اظهار داشت: قرار نیست بدون توجه به شایستگی ها و توانمندی ها از بانوان استفاده کنیم بلکه بر اساس توانمندی و کارآمدی بانوان برای کارآمدی بیشتر دولت از بانوان استفاده خواهیم کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح سیاست های اشتغالی دولت پرداخت و گفت: تاکید شده در این سیاست ها تمامی اقشار دیده شوند و اشتغال فراگیر و اشتغال روستایی دولت توجه خاصی به اشتغال زنان دارد.
ضرورت ارائه کالا و خدمات بر بستر فناوری
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با بیان اینکه تاکید دولت بر توان افزایی در این زمینه است، افزود: لازم است در خصوص بازاریابی کالا و خدمات و ارائه بسته بندی های جدید بر بستر فناوری و دانش برنامه ریزی و اقدام شود و بتوانیم از فرصت هایی که به وجود می آید نهایت بهره را ببریم.
وی حمایت از نهادهای مردمی و سازمان های مردم نهاد را از دیگر رویکردهای دولت دانست و اظهار داشت: در پروژه ها و برنامه ها و طرح هایی که خواهیم داشت، باید مشارکت بخش خصوصی در قالب تشکل ها را داشته باشیم و در خصوص آسیب هایی که جامعه را تهدید می کند از حضور تشکل ها بهره مند باشیم و با نگاه جامع، کشور را از آسیب ها برهانیم.
نظر شما