۴ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۵۱

ضرغامی در کرمانشاه مطرح کرد:

نگاه آقازادگی در رسانه معنا ندارد/برخی فقط رفع تکلیف می‌کنند

نگاه آقازادگی در رسانه معنا ندارد/برخی فقط رفع تکلیف می‌کنند

کرمانشاه- عضو شورای عالی فضای مجازی کشور با بیان اینکه برخی در رسانه فقط از سر رفع تکلیف و نه تکلیف مداری فعالیت می کنند، گفت: نگاه آقازادگی در رسانه معنا ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، عزت‌الله ضرغامی امروز چهارشنبه در مراسم اختتامیه جشنواره رسانه‌ای ابوذر که در محل تالار وحدت کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به اتفاقات اخیر کشور گفت: واقعیت فتنه همان بود که در آن تصاویر نشان داده شد و آن جریان ضد امام(ره) و برانداز، تنها جمعیت قلیلی بود.

رئیس سابق صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران افزود: هشدار ما در مورد این جریان نه برای تحریک، بلکه برای هشیار کردن مردم در این زمینه بود.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره رسانه ای ابوذر به ویژگی های ابوذر که از یاران و اصحاب پیامبر بود، پرداخت و گفت: ابوذر صداقت و شجاعت داشت و برای همین هم زبان و مشی ابوذر ماندگار است.

ضرغامی تاکید کرد: رسانه اگر صداقت و شجاعت نداشته باشد، اصلا رسانه نیست و رسانه واقعی با صداقت و شجاعت قابل ارزیابی است.

رئیس سابق صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران،  وظیفه رسانه خوب را انتقال دقیق پیام عنوان کرد.

برخی فقط رفع تکلیف می کنند

وی گفت: متاسفانه برخی در رسانه از سر رفع تکیلف و نه تکلیف مداری فعالیت می کنند.

ضرغامی تصریح کرد: برخی فقط به این دلیل فعالیت رسانه ای می کنند که گزارشی بدهند، بودجه ای بگیرند و سابقه ای برای خود بسازند.

وی با بیان اینکه بدترین نگاه، نگاه آقازادگی به رسانه است، گفت: رسانه یک عشق، حال، وظیفه و رسالت  است و اینها با نگاه آقازادگی به رسانه همخوانی ندارد.

این مسئول تاکید کرد: روزنامه نگار حرفه ای کسی است که این نگاه ها را نداشته باشد و مانند ابوذر صداقت و شجاعت داشته باشد.

نگاه رسانه باید ناصحانه و چاره جویانه باشد

وی با اشاره به توصیه های رهبر معظم انقلاب به مستندسازان، گفت: رهبر انقلاب به مستند سازان توصیه کردند که آثارشان از کینه و خصومت شخصی به دور باشد و نگاه رسانه باید نگاه ناصحانه، چاره جویانه و دلسوزانه باشد.

ضرغامی تاکید کرد: اصحاب رسانه تا شجاعت و صداقت نداشته باشند، نمی توانند اینگونه عمل کنند و فرمایشات مقام معظم رهبری محقق شود.

این مسئول گفت: برخی خیال می کنند شجاعت یعنی اینکه  فرد چشمانش را ببندد و زبانش را باز کند و هر راست و دروغی را به هم ببافد و بعد بگویند فلان سایت و فلان نفر خیلی شجاع است.

وی افزود: شجاعت این نیست. اتفاقا شجاعت آن است که در مقابل کسانی که دنبال هورا کشیدن و کف زدن هستند و فضایی ایجاد می کنند که به ظاهر حرف آوانگارد تحویل رسانه می دهد، بایستد و از حقی دفاع کند. هر چند هم که فضای رسانه ای بخواهد به شدت او را محکوم کند.

تعبیر شنا کردن برخلاف جریان آب فقط نظام مظلوم اسلامی نیست

ضرغامی تصریح کرد: اگر تعبیر شجاعت شنا کردن برخلاف جریان آب است، این جریان آب فقط تعریفش نظام مظلوم اسلامی نیست و آن آسیبی که دارد به شدت به فضای رسانه ای کشور لطمه می زند.

وی گفت: امروز اگر کسی بخواهد به نظام جمهوری اسلامی به نوعی، آسیب بزند و تضعیف کند، فکر می کند این شجاعت و قدرت رسانه ای است و شخصی هم که آن را می گوید باید شخص محبوب رسانه ای باشد اما اینگونه نیست بلکه نقطه مقابل آن هم وجود دارد. برخی اوقات، افراد، نهادها و ...نباید خود را نقطه مقابل نظام بدانند.

عضو شورای عالی فضای مجازی کشور تصریح کرد: الگوی ما هم خود رهبر معظم انقلاب است و جامع ترین کلام هم خود ایشان در این زمینه دارند.

استفاده از کلمه «آشغال» بار منفی زیادی دارد

وی تاکید کرد: اگر به فضای رسانه ای توجه نشود و فردی که جزو مسئولان کشور است، بی توجه به مردم از کلمه " آشغال" استفاده کند، همانقدر بار منفی دارد که حضور اغتشاشگران در خیابانها.

ضرغامی افزود: در مواردی چون مسکن مهر نیز اگر بگویند یک قوطی کبریت بدون آب و برق برای مردم ساخته اند، همان اندازه بار منفی ایجاد می شود.

وی تاکید کرد: اگر  دنبال این هستیم که فضای امیدوارانه ای برای مردم ایجاد کنیم و ناامیدی و یاس را از مردم دور کنیم- که سفارش دائم رئیس جمهور محترم و توقع به حق ایشان است-  قاعدتا اگر مردم در این خانه ها نشسته و آب و برق دارند، نباید بگوئیم آب و برق ندارند.

خوسانسوری بلای جان نیروهای انقلابی شده است

وی افزود: شاید قرار  گیری مسکن مهر در خارج شهر نه تنها عیب نباشد، بلکه حسن این مسکن با توجه به شلوغی شهرها باشد.

این مسئول گفت: در فضای مطالبه باید صریح باشیم، تعارف نکنیم. خودسانسوری بلای جان نیروهای انقلابی شده است.

ضرغامی با اشاره به اینکه مردم حرف های مسئولین را به پای نظام و رهبری می گذارند، گفت: رهبری جایگاه بالایی دارد و در آن سطح بالا کشور را می بیند و بهترین رهنمودها را می دهد.

وی با بیان اینکه امروز رهبری عزیز فرصت بزرگ ملت ایران است، افزود: تمام ثانیه ها و دقایق حضور ایشان برای ملت ایران برکت است.

اگر آسیبی به ستون خیمه انقلاب برسد همه جریانات از بین می روند

عضو شورای عالی فضای مجازی کشور گفت: در جلساتی که با اشخاص مختلف دارمف همه آنها بر این باورند که اگر آسیبی به ستون این خیمه کشیده شود، همه از بین می روند و نابود می شوند و هیچ جریانی باقی نمی ماند.

وی تصریح کرد: جریانات سیاسی همه امروز به خوبی می فهمند و در جلسات خصوصیات به این موضوع اذعان دارند که رهبری جایگاهی دارد که باید حفظ شود و فقط هم این نیست که احترام ظاهری به ایشان گذاشته شود بلکه باید با دقت به فرمایشات ایشان با دقت عمل شود.

ضرغامی گفت: باید یکی صحبت کند و بقیه عمل کنند و اینگونه نباشد که همه صحبت کنند و هیچکس عمل نکند.

نگاه رسانه باید ناصحانه و به دور از کینه باشد

وی افزود: خیلی وقت ها دفاع از عملکرد یک نهاد انقلابی ممکن است شنا کردن در خلاف جهت جریان آب باشد، بنابراین اگر نگاه رسانه ناصحانه و به دور از کینه باشد، باید صادقانه برخورد کرد و وجودتان مالامال از عضق و دلسوزی نسبت به آنچه که به آن انتقاد می کنید، باشد. مانند انتقاد پدر و مادر از فرزندانش برای هدایت او.

این مسئول با بیان اینکه جامعه هم مانند یک خانواده است، گفت: اگر نگاه ما در نقد چون موارد ذکر شده باشد، صادقانه است و این سخت است. به همین دلیل است که بسیاری از نقدها و گزارش های ما عملا اثرگذار نیست، چون احساس می شود که از روی کینه است.

به گفته ضرغامی ما باید در فضای رسانه شاخص داشته باشیم تا حتی اگر نگاه دینی نداریم با این شاخص عمل کرده و دچار خسران نشویم.

هیچ کس امروز در کشور قائل به این نیست که فضای مجازی باید محدود شود

عضو شورای عالی فضای مجازی کشور، در ادامه حاضرین را به دقت در فضای مجازی توصیه کرد و افزود: هیچ کس امروز در کشور قائل نیست که فضای مجازی باید محدود شود و در اختیار مردم قرار نگیرد.

وی افزود: بنده بارها به طور مستقیم از زبان مقام معظم رهبری شنیدم که فضای مجازی چه امکاناتی را می تواند برای ما فراهم کند.

ضرغامی تصریح کرد: معتقدم امروز فضای مجازی برای کمک به انقلاب اسلامی آمده تا برخی مشکلات آنرا حل و فصل کند و همچنین برای نظارت آحاد مردم در امر به معروف و نهی از منکر که یک عده متولی آن نشوند که خودشان بیشتر از دیگران به امر و نهی نیاز دارند.

امروز سواد رسانه‌ای کودکان در فضای مجازی بسیار بیشتر از بزرگترهاست

وی ضمن همدردی با خانواده های داغدار زلزله اخیر در استان کرمانشاه، خاطر نشان کرد: با اندکی مقایسه با زلزله رودبار خواهیم دید با پای کار بودن فضای مجازی خدمات رسانی ها بهتر و بیشتر از زلزله مشابه در این استان صورت گرفت و در این راستا مسئولین دولت، سپاه، ارتش و آحاد مختلف مردم همبستگی چشمگیری را رقم زدند.

عضو شورای عالی فضای مجازی کشور ابراز داشت: امروز سواد رسانه ای کودکان در فضای مجازی بسیار بیشتر از بزرگترهاست و در سطح جهانی ارتباط برقرار می کنند.

وی تصریح کرد: فضای مجازی می تواند تحقق یک وعده باشد به شرط اینکه نگاهمان به آن یک نگاه انقلابی باشد.

ضرغامی اذعان داشت: امروز وظیفه ملی و انقلابی ما فعالان عرصه رسانه، بسته بندی های حرفه ای و کارآمد از تمدن اسلامی در فضای مجازی است.

کد خبر 4208804

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha