به گزارش خبرگزاری مهر، معاون پژوهشی دانشگاه تهران در نشست مشترک معاونان پژوهشی دانشگاه های تهران و علوم پزشکی که چهارشنبه گذشته برگزار شد، با اشاره به ارتقاء جایگاه دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبه بندی دانشگاه های معتبر دنیا گفت: اگر محققین دو دانشگاه تولیدات علمی خود را با یک عنوان مشترک در متون علمی و مجلات علمی جهان منتشر کنند، جهش قابل توجهی در تقویت دانشگاه در سطح بین المللی رخ خواهد داد.
دکتر موسوی موحدی با اشاره به امکان فعالیت مشترک علم سنجی و وب سنجی گفت: در عرصه الکترونیک کار مشترک با هم می تواند نتایج درخشانی به دنبال داشته باشد.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی نیز با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران حدود 10 درصد از تولید علم کشور را بر عهده دارند، گفت : تولید علم جهانی دو دانشگاه هم اکنون بیش از 20 درصد تولیدات علمی کشور را تشکیل می دهد و مطمئناً پس از آغاز این همکاری جمع این اثر بخشی علمی تنها جمع عددی نخواهد بود بلکه یک اثر بخشی و تجمیع مضاعف (سینرژیک) خواهد بود و منتج به تولیدات علمی بسیار بیشتر خواهد شد.
وی با اشاره به زیر ساخت های IT دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی گفت: با تکیه بر این زیر ساخت ها می توان کتابخانه الکترونیک را در دو دانشگاه به صورت مشترک پیش برد.
در این جلسه همچنین مقرر شد کمیته هایی در زمینه IT، تجهیزات آموزشی و پژهشی، اخلاق پزشکی و اخلاق در پژوهش، کمیته پژوهش، کمیته کتابخانه، کمیته روابط بین الملل و کمیته هایی جهت پیگیری اهداف مشترک در امر پیشبرد پژوهش با شرکت اعضای دو دانشگاه تشکیل شود.
در نشست مشترک معاونان پژوهشی دانشگاه های تهران و علوم پزشکی عنوان شد :
تولید 20 درصد تولیدات علمی کشور در دانشگاه های تهران و علوم پزشکی تهران
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران و معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن تاکید بر این نکته که 20 درصد تولیدات علمی کشور مربوط به این دو دانشگاه است، بر همکاری مشترک علمی دو دانشگاه برای رشد تولید علم در کشور تأکید کردند.
کد خبر 421400
نظر شما