محرم محمد زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، با انتقاد از وضعیت نابسامان مقبره الشعراء اظهار داشت: بازدید از بافت فرهنگی مقبره الشعراء که برای آن ۴۵ میلیارد تومان هزینه می خواهند، نشان از تخریب بافت فرهنگی است. بافتی که هیچ ربطی به شهرداری نداشته است و نباید کلنگ می خورد، حال کلنگ خورده، و به یک مرده روی دست شهرداری تبدیل شده است و واقعاً منطقه در حال تغییر آن جای تأسف دارد.
وی سپس با بیان اینکه در حاشیه شهر، فضایی برای تفریح نیست و فضای سبز و باز کافی در محلات وجود ندارد و حقوق ها نیز در شهرداری ناعادلانه است، ادامه داد: متأسفانه کارگری که از صبح تا غروب با جان و دل برای شهر کار می کند، ماهیانه یک و نیم میلیون تومان دریافتی دارد و با ۱۵۰ ساعت اضافه کار، حقوق بسیار پایینی دریافت می کند، اما آن که کار نمی کند و در اتاق دنج می نشیند، حقوق های آن چنانی می گیرد.
انتقاد از توزیع ناعادلانه منابع شهرداری در نقاط مختلف شهر
وی با انتقاد از توزیع ناعادلانه منابع شهرداری در نقاط مختلف شهر و اظهار بر اینکه کاش رباهای بانکی حذف شود و کارها به خاطر خدا، انسانیت و دل ها انجام شود، نه به خاطر شهرت بازی ها و خودنمایی ها، ادامه داد: متأسفانه درآمدها به شکل نامناسب توزیع شده اند و امیدوارم از این لحظه به بعد اوضاع بهتر از این می شود و با نظارت دقیق شورای شهر، این بی عدالتی ها پایان می یابد.
خزانه دار شورا با تأکید بر لزوم سرمایه گذاری در برنامه های فرهنگی و بیان اینکه در این شهر، غبار غم و افسردگی بر چهره مردم نشسته است، ابراز داشت: بسیاری از فرهنگسراهای ما تعطیل هستند و هنرمندان تبریزی و آذربایجانی بیکار نشسته اند و هم اکنون یکی از هنرمندان بنام این دیار در بستر بیماری است و نه بیمه دارد و نه حمایتی، اما با این حال هنرمندان پایتخت بدون کوچکترین مشکلی مجوز دریافت می کنند و میلیارد ها سرمایه از اموال مردم این شهر را با خود می برند.
دولت به مناطق حاشیه نشین توجه ویژه ای داشته باشد
وی با تأکید بر لزوم توجه بیش تر دولت و مدیریت شهری در مورد حاشیه نشینی و بافت فرسوده و بیان اینکه شنیده ها حاکی از آنند که دولت برای تخصیص زمین، جهت انتقال ساکنین حاشیه شهر و بافت های فرسوده، از شهرداری طلب وجه کرده است و این برای ما بسیار تعجب انگیز است، متذکر شد: در شهری که بنیان اقتصادی اش متزلزل است، در صورت عدم توجه به جذب گردشگر و کسب درآمد از این طریق، از هیچ راه دیگری نمی توان درآمد کسب کرد.
این عضو شورا با بیان اینکه تبریز، شهر کهن است و ما باید کاری کنیم که نسل بعداز ما نیز کهن بودن آن را احساس کنند، گفت: متأسفانه مغازه های ما هر روز خالی تر از دیروز می شوند و نیاز است که این موضوع کارشناسی شده مورد بررسی واقع شود. سپس با تکیه بر فرا رسیدن عید نوروز، خواستار ساماندهی دست فروشان شهر در قالب بازارچه ها محلی شد.
محمد زاده با انتقاد از بی توجهی شبکه های ملی نسبت به تبریز ۲۰۱۸ و بیان اینکه در این شهر همه زبان به انتقاد گشوده اند و کسی نیست که راهکاری ارائه دهد، گفت: متأسفانه مدیران ما هم با همان تفکرات قدیمی خود به کارشان ادامه می دهند و هر چه که خود درست می دانند را انجام می دهند و بهتر است با استفاده از NGO ها این خلأ ها را پر کنیم.
وی در پایان با انتقاد از وضعیت نابسامان کوچه وحدت و گل و لای انباشته شده در آن، بر رسیدگی به وضعیت نابسامان این محله تأکید کرد و گفت: افزون بر این موارد، چندی است که عده ای از افراد برخوردار از امکانات مالی که در آمد خوبی هم دارند برای تحویل دکّه به سازمان میادین مراجعه می کنند و با تمارض به داد و بیداد دکّه دریافت می کنند و این کار، کسب و کارشان شده است و جا دارد که این مسئله بررسی شود و دکّه ها در اختیار جوانان و افراد نیازمند قرار داده شود.
نظر شما