به گزارش خبرگزاری مهر، حاج سید مصطفی علمدار جانباز دفاع مقدس پس از سالها تحمل درد به درجه رفیع شهادت نائل شد، شهید سید مصطفی علمدار مسوول امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی مازندران بوده است.
سید عباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران شهادت جانباز و مبارز نستوه شهید حاج سید مصطفی علمدار را تسلیت گفت و در پیامی اظهار داشت: مقام ایثارگری و مرام انقلابی شهید علمدار جانباز ۷۰ درصدی قطع نخاعی را ارج نهاده و یاد و خاطره این بزرگوار را گرامی میداریم.
امید است در ایام شهادت بانوی دو عالم ، حضرت فاطمه زهرا (س) با اتصال کالبد رنجور این بزرگ مرد به همرزمان شهیدش ، روح پر تمنای ایشان مشمول رحمت لایزال ربوبی گردد و راه و مرام او استمرار یابد.
اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانواده معزز علمدار و مردم شهید پرور و ولایت مدار شهرستان ساری و استان مازندران، از خداوند منان برای آن عزیز سفر کرده حشر با پیامبر(ص) وآل او و برای خانواده محترم و کلیه بازماندگان صبر و اجر مسئلت دارم.
نظر شما