۱۶ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۳

استاندار خراسان جنوبی:

صدای کم آبی خراسان جنوبی در دولت شنیده شود

صدای کم آبی خراسان جنوبی در دولت شنیده شود

بیرجند- استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه صدای کم آبی استان باید در جمع دولت مردان شنیده شود، گفت: متاسفانه دیگر نایی برای ادامه حیات در حوزه اقلیم استان باقی نمانده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی مروج الشریعه بعدازظهر دوشنبه در شورای اداری استان، اظهار کرد: خوشبختانه آهنگ حرکت در استان به سمت رشد و توسعه همه جانبه با رویکرد توسعه متوازن و عدالت فراگیر برقرار است.

وی با بیان اینکه در ایام دهه فجر یک هزار و ۱۹ پروژه در بخش های مختلف با اشتغال دو هزار و ۲۰۰ نفر در استان به بهره برداری می رسد، افزود: در شرایط امروز که با اندکی از ضعف بنیان های اقتصادی در حوزه تولید و اشتغال در استان مواجه هستیم دولت گذاران با تمام توان تلاش می کنند.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه ۵۷۰ میلیارد تومان اعتبار اشتغال برای استان مصوب شده که بخش قابل توجهی توسط بانک های عامل ابلاغ شده است، گفت: استفاده از ظرفیت معادن به عنوان بالاترین ثروت خدادادی در دستور کار برنامه های میان مدت استان قرار دارد.

مروج الشریعه با بیان اینکه استخراج از معادن و فرآوری برای استفاده از ارزش افزوده از هدف گیری های اصلی ما است، عنوان کرد: مسئله آب مهم ترین مسئله استان است که نیاز به توجه زیادی دارد.

صدای کم آبی استان باید در جمع دولت مردان شنیده شود

وی با اشاره به اینکه در حوزه گردشگری مرکز استان و غرب استان یکی از هدف های توریستی اروپایی است و این گردش اروپاییان به صورت مداوم ادامه دارد، بیان کرد: صنایع دستی یکی از پتانسیل های استان است که در برنامه های کوتاه مدت و میان مدت استان هدف گیری شده است.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه برای اینکه بتوانیم از بازار خراسان رضوی تعیین سهم و نقشی در سبد کالای زائر داشته باشیم برنامه ریزی شده است، افزود: یکی از مهم ترین برنامه های استان پتانسیل انرژی های نو است که در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه تدوین برنامه ۱۴۲۰ استان در برنامه بلند مدت با جدیت تمام در دستور کار است، گفت: ۴۰۰ نقشه طرح آمایش استان به تصویب رسیده و تکلیف برنامه بلند مدت استان روشن شده است.

مروج الشریعه با بیان اینکه صدای کم آبی استان باید در جمع دولت مردان شنیده شود، عنوان کرد: میانگین بارندگی استان در سال جاری ۶.۲ میلی متر است که متاسفانه دیگر نایی برای ادامه حیات در حوزه اقلیم استان را باقی نخواهد گذاشت.

وی با اشاره به اینکه باید از هر امکانی که می تواند خلأ ناشی از فقدان اشتغال های جاری استان را در حوزه مرتبط با بخش اقلیم پر کند در حوزه های آی سی تی کمک شود، افزود: امید است استان خراسان جنوبی بتواند در حوزه اشتغال زایی و آی سی تی استفاده جامعی داشته باشد.

کد خبر 4220300

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha