دکتر داود حبیبی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امروز دانشگاه های ما برترین استادان را در اختیار دارند و از سوی دیگر نیز دولت از صنایع در حد بضاعت حمایت می کند اما در عمل اتفاقی در زمینه اشتغال نمی افتد و این موضوع یعنی چند حلقه مفقوده ای در این میان وجود دارد.
وی خاطر نشان کرد: تحقیقاتی در دانشگاه های کشور صورت می گیرد که در مجامع بین المللی مورد توجه اندیشمندان جهان قرار می گیرند اما نتایج این تحقیقات در جامعه کاربردی نمی شوند و علت این موضوع باید شناسایی شود.
حبیبی اضافه کرد: اگر فقط نتایج تحقیقات دانشگاهی در صنایع مورد توجه قرار گیرند تعدادی زیادی از فارغ التحصیلان جذب بازارهای کار می شوند.
وی تاکید کرد: هم اکنون ارتباط بین دولت، صنعت و دانشگاه ضعیف است و باید مثلثی تشکیل شود که هر سه نهاد در رئوس آن جای گیرند در غیراین صورت ارتباط انحصاری هر کدام با دیگری ثمر چندانی در بحث ایجاد اشتغال نخواهد داشت.
حبیبی یادآور شد: اگر برای کمک به صنایع از تخصص دانشگاهی و برای تولید از تخصص های دانشگاهی از اعتبارات دولتی بهره گیری شود و این مثلث به تعامل با یکدیگر بپردازند بخش عمده مشکلات این بخش حل خواهد شد.
وی فعالیت در تعاونی ها در حل معضل اشتغال دانشگاهیان را بسیار سازنده خواند و گفت: این تعاونی های باید زمینه های حضور هر چه بیشتر فارغ التحصیلان در عرصه اشتغال را فراهم کنند.
نظر شما