۲۶ آذر ۱۳۸۵، ۱۲:۵۶

سردار احمدی مقدم در اولین همایش حمل و نقل عمومی:

طرح زوج و فرد سال آینده کارآیی خود را از دست خواهد داد

طرح زوج و فرد سال آینده کارآیی خود را از دست خواهد داد

طرح زوج فرد امسال تقریبا نیمه خنثی شده است و سال َآینده کاملا کارآیی خود را از دست خواهد داد و نیاز به طرح های محدود کننده بیشتری خواهیم داشت.

به گزارش خبرنگار مهر ، سردار اسماعیل احمدی مقدم در اولین همایش حمل و نقل عمومی که امروز در محل ساختمان وزارت کشور برگزار شد ، با اشاره به اینکه تهران نیازمند طرح های محدود کننده استفاده از خودرو شخصی است گفت: با اجرای طرح هایی مانند طرح ممنوعیت استفاده از خودرو تک سرنشین در محدوده زوج و فرد باید استفاده از خودرو شخصی با توجه ترافیک تهران محدود شود.

فرمانده نیروی انتظامی در ادامه با توجه به اینکه هماهنگی بین دستگاه های مختلف یکی از اساسی ترین راهکارهای حل مشکل ترافیک است تاکید کرد: کشیدن ده ها کیلومتر اتوبان با هزینه های سرسام آور راه حلی است که همواره پشت سر شکل حرکت می کند، در حالیکه پیش بینی بر این بود که تونل رسالت مشکلات ترافیکی تهران را حل خواهد کرد دیدیم که اینچنین نشد.

وی نگاه کشورهای توسعه یافته را به نظام اجرایی ایران ناکارآمد توصیف کرد و افزود: تصادفات و خسارت های ناشی از آن در ایران سالانه جان 27 هزار و 700 نفر را می گیرد و 24 هزار تصادف درون شهری در سال هزینه های بسیاری را بر کشور تحمیل می کند.

احمدی مقدم میزان جابجایی با وسایل همگانی در ایران را 40 درصد و میزان تلفات این بخش  را 10 درصد کل کشور عنوان کرد و گفت: با برآوردها  انجام شده در یک دهه آینده 20 میلیون خودرو و همین تعداد موتورسیکلت خواهیم داشت که اگر همه تهران را به اتوبان و پارکنیگ تبدیل کنیم باز مشکل حل نخواهد شد.

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه یارانه به خودرو شخصی بسیار بیشتر به حمل و نقل عمومی است گفت: باید با سیاست های مرکز به پیرامون ، کاهش تقاضای سفر و توزیع صحیح امکانات شهری و تقویت حمل و نقل عمومی و افزایش سرعت جابجایی  ترافیک را کاهش دهیم .

وی در ادامه افزود: تصمیمات اتخاذ شده در زمینه ساعت کار بانک ها چون الگوی زندگی مردم را تغییر داده است با واکنش مردم روبرو شده است در حالی که باید هزینه ها و نادیده ها را بسنجیم و بعد از آن تصمیم گیری کنیم .

احمدی مقدم با بیان اینکه 34 درصد از تلفات جانی کشور را موتورسواران تشکیل می دهند ، گفت: 59 درصد این افراد در اثر ضربه به سر جان خود را از دست می دهند که با اجباری شدن استفاده از کلاه ایمنی میزان تلفات در این حوزه به 22 درصد از کل تلفات کاهش یافته است.

وی میزان انتقال مجروحان به بیمارستان را توسط مردم در سال گذشته 82 درصد اعلام و تصریح کرد: با هماهنگی با هلال احمر و اورژانس این آمار امسال به 65 درصد کاهش یافته است.

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه شرایطی پیش بینی شده است که هیچ راهی در کشور خارج از نظارت پلیس نباشد ، گفت: در حال حاضر 180 هزار کیلومتر راه در کشور وجود دارد که تنها 30 درصد یعنی 24 هزار کیلومتر آن تحت نظارت پلیس است در حالی که تلفات امسال در راه های اصلی 7 درصد کاهش ، در راه های روستایی 22 درصد افزایش داشته است.

وی ایجاد پلیس افتخاری را که از دهه فجر آغاز می شود ، راهکار نظارت بیشتر بر راه ها دانست و تصریح کرد: برای اولین بار در یکی دو سهم اخیر نرخ تلفات در کشور ثابت است در حالی که با افزایش 16 درصدی خودرو و 14 درصدی سفرها باید 15 درصد به صورت طبیعی افزایش تلفات داشتیم در حالی که نرخ افزایش تلفات امسال رشدی نداشته است.

کد خبر 422651

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha