۲۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۵۸

استاندار لرستان:

سیاست‌ها و برنامه‌های اقتصاد مقاومتی برگرفته از سیره علوی است

سیاست‌ها و برنامه‌های اقتصاد مقاومتی برگرفته از سیره علوی است

خرم آباد- استاندار لرستان گفت: سیاست‌ها و برنامه‌های اقتصاد مقاومتی برگرفته از سیره علوی است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی در نهمین دوره همایش بین‌المللی سیره علوی اظهار داشت: خدا را شاکریم امروز در استان ولایتمدار لرستان شاهد برگزاری همایشی هستیم که به نام امام علی(ع) مزین است و این برای ما افتخار است.

فرصتی برای کشف سیره‌های مختلف امام علی(ع)

وی بابیان اینکه خوشبختانه به همت نماینده ولی‌فقیه در لرستان چندین دوره از این همایش در استان برگزارشده و درواقع این همایش تعمیق یافته است گفت: حضرت علی(ع) باب و دروازه علم است و هرچه از علم و دانش و سیاست‌ها بشر نیاز دارد در امام علی(ع) است، اما حیف که علی(ع) در عصری حضور داشت که جامعه آن روز ظرفیت درک امام را نداشت و نتوانست از آن دریای علم و دانش برای سعادت آینده بشر بهره بگیرد.

استاندار لرستان بابیان اینکه حضرت علی(ع) تشنه آگاهی بخشی بود و بارها فرموده است که بپرسید از من آنچه را که نمی‌دانید گفت: آن جامعه نتوانست از امام علی(ع) بهره لازم را ببرد و آنچه به ما رسیده اندکی از دریای دانش امام است و این اندک دانش برای ما دریایی است از علم که هنوز هم آن را کشف نکرده‌ایم و هنوز هم بشر با این استعداد و پیشرفت نتوانسته به عمق برخی اقدامات امام علی(ع) دست پیدا کند.

خادمی بابیان اینکه خوشبختانه نوع زندگی امام علی(ع) هم به‌نوعی است که نقش‌های مختلفی را در ایام عمر خود ایفا کرده است گفت: در نقش یار پیامبر قبل از علنی شدن اسلام، در قالب فرمانده لشکر در خدمت پیامبر، در قالب کسی که سال‌ها به او ظلم شد و آنچه حق او بود به او داده نشد، در جایگاه حاکم و ... ازجمله این نقش‌ها بوده است.

وی گفت: تجربه این جایگاه‌ها فرصتی را ایجاد کرده که بتوانیم سیره‌های مختلف را در موقعیت‌های مختلف اکتساب و کشف کنیم.

اقتصاد مقاومتی برگرفته از سیره علوی است

استاندار لرستان سیره اقتصادی امام علی(ع) یکی از برگ‌های درخشان زندگی ایشان است گفت: امروز اقتصاد مقاومتی یکی از موارد اصلی‌اش حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری است که به‌تبع آن اشتغال ایجاد می‌شود و آنچه تحت عنوان بهبود فضای کسب‌وکار از آن یاد می‌شود و یا بحث تنظیم روابط دولت با سرمایه‌گذاران یاد می‌شود را امام علی(ع) در سیره خود داشته است.

خادمی تصریح کرد: در نامه امام علی(ع) به مالک اشتر آمده است که «قوام همه گروه‌های افسران، کارگزاران و قاضیان به تجار و بازرگانان و صنعت گران است، این تجار و صاحبان صنایع ایجادکنندگان منافع در جامعه و اسباب رفاه هستند» و در ادامه این نامه چند ویژگی را برای تجار می‌شمارد، نخست آنکه تجار کسانی هستند که اهل فتنه و دردسر نیستند، دوم وحشتی از اینکه آن‌ها شر و فساد کنند وجود ندارد.

وی بابیان اینکه بحث فضای کسب‌وکار یکی از شاخص‌های مهمی است که بانک جهانی تعریف کرده است گفت: امام علی(ع) در ادامه این نامه این موضوع را به مالک یادآور می‌شود که باید فضای بازرگانی فضای آسان و راحتی باشد و امام علی(ع) هزار و ۴۰۰ سال پیش این موضوع را مطرح کرده است.

کد خبر 4230686

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha