پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۰۳

مدیرکل حفظ آثار ونشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه به مهر خبر داد:

تشییع پیکر یک شهید گمنام در استان کرمانشاه

تشییع پیکر یک شهید گمنام در استان کرمانشاه

کرمانشاه- مدیرکل حفظ آثار ونشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه گفت: یک شهید گمنام در ایام شهادت حضرت زهرا (س) در استان کرمانشاه تشییع و تدفین می گردد.

سرهنگ محمدعلی مرادی در گفتگو با خبرنگار مهر، از تشییع و تدفین یک شهید گمنام دوران دفاع مقدس همزمان با ایام شهادت حضرت زهرا (س) در استان کرمانشاه خبر داد.

وی افزود: این شهید والا مقام در سال ۱۳۶۲ در عملیات خیبر و در سن ۲۴ سالگی به شهادت رسیده است.

مدیرکل حفظ آثار ونشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه زمان دقیق مراسم تشییع این شهید عزیز را روز چهارشنبه ۲ اسفند ۹۶ اعلام کرد و گفت: این مراسم ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه صبح از درب مسجد جامع کرمانشاه آغاز می شود و تا میدان آزادی ادامه خواهد داشت.

وی از حضور خانواده معظم شهدا، مردم شریف شهر کرمانشاه و کارکنان و مسئولین ادارات، سازمان ها، نهادها و همچنین فرماندهان، کارکنان نیروهای مسلح استان، پیشکسوتان و ایثارگران دفاع مقدس در این مراسم معنوی خبر داد و گفت: مراسم خاکسپاری نیز راس ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه در شهرک پرواز، بلوار شهید امجدیان، مجتمع فرهنگی شهید عاصمی انجام می شود.

این مسئول از برگزاری مراسماتی نیز توسط هیئت های مذهبی استان با حضور پیکر مطهر این شهید والامقام خبر داد و گفت: مراسم شبی با شهدا در شهرک الهیه مسجد چهارمین شهید محراب طی روز دوشنبه ۳۰ بهمن بعد از نماز مغرب و عشاء و مراسم شب وداع در بلوار طاق بستان مسجد النبی (ص) روز دوشنبه ۳۰ بهمن ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه برگزار خواهد شد.

کد خبر 4231722

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha