به گزارش خبرنگار مهر، حسن قشقاوی شامگاه شنبه با حضور در حسینیه شهدای گمنام جبهه پیروان ولایت در رباط کریم ، طی سخنانی اظهار داشت: دنیای کنونی لیستی از کارهای مثبت است که می بینیم و اعم از دنیای مسلمان و یاغیر مسلمان و دنیای پیشرفته و پویای اقتصاد می باشد که با مدرن تر شدن زندگی و فراگیری رشد روز افزون توسعه که جز جنبه های مثبت دنیا محسوب می شود در کنار هم قرار گرفته اند و لازم است که از این امور استفاده کنیم و یاد بگیریم و کارهای عقلانی بشریت که برای یک کشور نیست را به کار نبریم و از عقل که حاصل تجربه های انسان ها است را مهم بدانیم.
قشقاوی افزود: حکمت برای کارهای عقلانی را باید آموخت هرچند که برای کشورهای بیگانه باشد و عقلانی نیست که از دستاوردها استفاده نکنیم و باید بدون تعصب استفاده و به کار بگیریم اما در کنار این مثبت ها مواد منفی وجود دارد که ضرورت توجه به دین و تعالیم الهی را نه تنها از بین نمی برد بلکه بشریت را به شناختن معارف دین و اهل بیت سوق می دهد تا معارفی که از حضرت زهرا سرچشمه می گیرد را بشناسد و حل کند چرا که این دستاوردهای مثبت نتوانست این بحران ها را حل کند و به این نتیجه می رسیم که حتی در این دنیای مدرنیته نیز به هیچ وجه معارف دینی و اهل بیت نه تنها کم نشده بلکه لازم است به آن توجه جدی نیز بشود.
وی در ادامه با اشاره به ۵ بحران روبروی بشریت گفت: یکی از بحران ها بحران اخلاق است چرا که اخلاق گرایی ضرورتا قانون گرایی نیست چرا که اخلاق چیزی فراتر از قانون می باشد قانون به تدریج جای اخلاق را گرفته است و اکنون جهان بشریت با بحران اخلاقی مواجه است و فلسفه پیامبر نیز برای همین اخلاق بود و در قرآن نیز ۹ مرتبه کلمه عظیم تکرار شده است که یکی از این موارد درباره اخلاق پیامبر است.
مشاور وزیر امور خارجه با اشاره به بحران دوم که بنیاد خانواده است بیان داشت: این بحران که متاسفانه در جوامع ما نیز در حال رخداد است موضوع بسیارمهمی می باشد و در حال حاضر که بحث حجاب در جوامع مطرح شده است و باید بگوییم اسلام برای محکم کردن بیان خانواده ازدواج و مسائل خانواده را قرار داده است و تمام احکام فقه برای استحکام و ادامه خلقت الهی است.
وی گفت: تمامی تعالیم اسلامی ما اعم از جریان حدیث کسا و مباهله همگی اشاره به بنیان و بنیاد خانواده داشته و دارند که باید مورد توجه باشند.
وی در ادامه با اشاره به سیستم بنیاد خانواده و حجاب در جامعه که در قانون نیز آمده است افزود: ما حجاب اجباری نداریم چرا که نامش پوشش قانونی است و کسی که بی حجاب باشد بی قانونی کرده است و طبق قانون با آنها برخورد می شود.
قشقاوی بیان داشت: بحث فروپاشی خانواده در جوامع سرمایه داری یک بحث ریشه دار است چرا که در جوامع سرمایه دار فرد همواره به فرد گرایی تشویق می شود و وقتی که افراد فردگرا شدند مصرف بیشتر تولیدات را شامل می شود که یک بحث اقتصادی است.
مشاور وزیر امور خارجه گفت: در خصوص الگو قرار دادن رفتارهای جوامع غربی در کشور گفت: ما می توانیم تکنولوژی و سیستم های فناوری غربی ها را به عنوان الگوی خود قرار دهیم اما نمی توانیم بنیان خانواده آنان را به عنوان یک الگو داشته باشیم چرا که بنیان خانواده در این جوامع استحکام ندارد طبق آمارها میزان پایداری خانواده هایی که مهاجرت می کنند به ۴۰ درصد رسیده است و باید بگوییم که کسی با ماهواره و آزادی مخالف نیست ما با آثار این موارد مخالف هستیم چرا که آثاری که این ها بر روی جامعه می گذارند از بین رفتن حیا در زنان و شکستن حریم های خانواده است که آثار خوبی نیست.
وی بحران سوم را بحران جنگ و صلح دانست و بیان داشت: دنیایی که جنگ های صلیبی و جنگ های جهانی اول و دوم و کره و ویتنام را دیده است قاعدتا نباید به دنبال جنگ باشد و باید صلح را برای دنیا بخواهد اما متاسفانه شاهد این هستیم که دنیا به دنبال جنگ است و در ۱۰ الی ۱۲ سال اخیر امار کشته شدگان جنگ بسیار زیاد است و کسی فکر نمی کند که جهان به سمت صلح می رود.
مشاور وزیر امور خارجه گفت: هزینه ۷۰۰ میلیارد دلارد بودجه جنگ آمریکا برای یک سال می باشد و این یعنی جنگ طلبی و به سمت جنگ سوق داشتن و هزینه راه اندختن جنگ و مداخله گری این کشور در خاور میانه ۶۴ میلیارد دلار در نظر گرفته شده است و برای بازسازی بمب اتم ۲۰۰ میلیارد دلار در بودجه در نظر گرفته اند و همه لابی این کشور برای اسلحه و برای جنگ است و در آمریکا حرف اول را اسلحه می زند.
قشقاوی گفت: همه باید بدانیم که اسلام دین صلح و ارامش است و پیامبر دعوت به اسلام می کرد و در ادامه دعوت به دین در برخی موارد جهاد هایی صورت می گرفت و جنگ متعارف الان را اسلام به هیچ عنوان قبول نمی کند چرا این جنگ ها عامل مهم فساد و خودخواهی در زمین است و سیاست ائمه مثل دیانت آنان بود و پیامبران به ظواهر دنیا نچسبیدند.
وی بحران فقیر وغنی را بحران چهارم بشریت خواند و افزود:در حال حاضر در دنیای کنونی همه فقرا فقیرتر و همه افراد غنی غنی تر و دارا تر می شوند و عدالت در دنیا گم شده است و در این دنیا با بحران عدالت مواجه هستیم چرا که زمین با ۷ میلیارد جمعیت دارای تعداد کمی افراد دارا است.
مشاور وزیر امور خارجه بحران پنجم را بحران محیط زیست معرفی کرد و گفت: تولید گازهای گلخانه ای و از بین بردن شکارگاه ها، دریاچه ها و از بین بردن ابها همگی از مواردی است که بحران های محیط زیستی را به وجود آورده اند و ریشه این موارد روح مادی است که باید به آن نهایت توجه راداشته باشیم.
نظر شما