به گزارش خبرنگار مهر، امیراله حقیقی در دیدار با حبیب الله مسعودی فرید، معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور و دست اندرکاران طراحی و استقرار پیشگام الگوی مراقبت اجتماعی جامع(ماج) ، طی سخنانی اظهار داشت: در حوزه آسیب های اجتماعی به علت تعدد مراکز تصمیم گیری معمولاً اقدامات و سیاست گذاری ها با نتایج مناسبی همراه نبوده است.
وی با بیان این که در زمان فعالیت دولت یازدهم در حوزه بهبود خدمات بهداشتی و درمانی و توجه به بهبود شاخص های سلامت اجتماعی اقدامات قابل توجهی صورت گرفته است، گفت: در شهرستان اسلامشهر اکثر خانه های بهداشت روستائی و مراکز جامع سلامت شهری نوسازی و بهسازی شده اند و چندین مرکز جدید نیز با اعتبارات دولتی و مشارکت خیرین احداث شده است.
فرماندار اسلامشهر اضافه کرد: در سال گذشته ۲۵ روانشناس بالینی با مدرک کارشناسی ارشد در مراکز جامع سلامت شهری شهرستان مستقر شدند و ۱۶۴ هزار نفر از شهروندان تحت غربالگری سلامت روان قرار گرفتند که در این باره پرونده های درمانی و مشاوره ای برای افرادی که دچار مشکل بودند تشکیل و تحت درمان قرار گرفتند.
حقیقی ادامه داد: در اسلامشهر طبق آمار رسمی ۶۰۰ هزار نفر سکونت دارند، که جمعیت دانش آموزی این شهرستان ۱۱۰ هزار نفر است و قریب ۴۵ هزار دانشجو نیز در مراکز دانشگاهی مشغول تحصیل هستند و آسیب های اجتماعی متعددی همچون طلاق، اعتیاد، اختلالات روانی همچون افسردگی و... ساکنان شهرستان و جوانان و نوجوانان را تهدید می کند.
وی با بیان این که در زمینه کاهش آمار طلاق در شهرستان نیز با همکاری دستگاه قضائی و بهزیستی شهرستان جلسات مشاوره برای زوجین برگزار می شود، گفت: برگزاری این جلسات مشاوره ای نیز در کاهش میزان طلاق در شهرستان بویژه طلاق های توافقی موثر بوده است.
فرماندار اسلامشهر با اشاره به تشکیل شورای اجتماعی این شهرستان گفت: کلیه ادارات و دستگاه های شهرستان همکاری و تعامل لازم را جهت اجرای هر چه بهتر طرح الگوی مراقبت اجتماعی جامع خواهند داشت.
وی بر ضرورت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، سازمان های مردم نهاد و خیرین جهت اجرای هر چه بهتر این طرح تاکید کرد و گفت: امیدواریم با اولویت بندی بخشی و برنامه ریزی مناسب، گام های موثری در جهت تحقق اهداف این طرح در اسلامشهر برداشته شود و در آینده نیز شاهد اجرای آن در سایر شهرستان ها و استان های کشور باشیم.
نظر شما