به گزارش خبرگزاری مهر، رحیم کاظمی در نشست با اساتید دانشگاه لرستان با اشاره به اینکه شاهد افزایش آمار طلاق هستیم و دست کمک و همیاری خود را به طرف دانشگاهیان دراز می کنیم تا ما در راستای پیشگیری از وقوع طلاق کمک کنند، اظهار داشت: پرونده های طلاق در دستگاه قضایی استان به خوبی رسیدگی می شوند و با استفاده از قضات مجرب و مشاوران ویژه پرونده ها بررسی می شوند.
وی یادآور شد: ما باید کارهای پیشگیری از وقوع طلاق را به قبل از ورود زوجین به دادگستری انتقال دهیم و این اقدام مستلزم انجام کارهای روانشناختی در جامعه است.
معاون دادگستری لرستان با تاکید بر اینکه معضل اجتماعی طلاق گریبان گیر همه خواهد شد، بچه های طلاق در دانشگاه و مدرسه حضور می یابند و اگر درست تربیت نشده باشند این تربیت نادرست دامن سایر افراد جامعه را می گیرد، افزود: ما به نقش دانشگاه در رفع معضلات جامعه اعتقاد داریم، ایجاد مراکز روانشناختی یا استفاده بیشتر از آنها در پرونده های طلاق باید در دستور کار قرار بگیرد و این امر نیازمند حضور ویژه اساتید دانشگاه است.
کاظمی با اشاره به اینکه انتظار داریم دانشگاهیان قبل از وقوع طلاق در تقویت بنیان های زندگی مشترک در بین جامعه جوانان دانشگاه تلاش کنند و بعد از آن هم در رسیدگی پرونده های طلاق در مراکز مشاوره حضور پررنگ داشته باشند، ادامه داد: بسیاری تصور می کنند که فقر، بیکاری و اعتیاد عوامل اصلی طلاق هستند، اما اگر فکر کنیم فقط این ها عوامل طلاق هستند ۱۰۰ درصد اشتباه است.
وی با بیان اینکه علت بسیاری از معضلات خانواداگی و طلاق، ضعف یا عدم آشنایی با بنیان های اعتقادی و اخلاقی است، تصریح کرد: کدام مکتب به اندازه اسلام روی مشورت تاکید کرده و در مقابل چقدر جوانان ما در مشکلات خود با والدین مشورت می کنند و به دفاتر مشاوره مراجعه می کنند.
نظر شما