۹ اسفند ۱۳۹۶، ۱۲:۲۰

استاندار گیلان:

تخصیص منابع بیشتر برای احیای تالاب انزلی لازم و ضروری است

تخصیص منابع بیشتر برای احیای تالاب انزلی لازم و ضروری است

انزلی-استاندار گیلان با اشاره به نقش غیرقابل انکار تالاب انزلی در معیشت مردم این شهرستان و شهرهای همجوار بر تخصیص منابع بیشتر برای احیای آن تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی سالاری صبح چهارشنبه در حاشیه بازدید از تالاب انزلی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: باید اختصاص منابع مالی بیشتر به تالاب انزلی شاهد احیای این سرمایه ملی و بین المللی خواهیم بود.

وی افزود: خوشبختانه وضعیت احیای تالاب نسبت به سنوات گذشته از روند بهتری برخوردار است.

سالاری با اشاره به اینکه اقدامات بسیاری باید در زمینه احیای تالاب بین المللی انزلی صورت گیرد، خاطر نشان کرد: بسیاری از این اقدامات باید در حوزه آبریز بالادستی انجام شود تا شاهد کاهش رسوب گذاری در تالاب بوده و همچنین تله های رسوب گیری که در گذشته احداث شده باید دوباره ایجاد شود.

استاندار گیلان با اشاره به اینکه باید زندگی و معیشت مردم انزلی و شهرستان های همجوار را بیشتر به تالاب پیوند بزنیم، تاکید کرد: در صورتی که ظرفیت های اشتغالزایی مرتبط با تالاب را افزایش دهیم مطالبات مردم افزایش یافته و خود نیز به یک حامی جدی برای تالاب تبدیل می شوند.

عکس / علی شیرین نیا

کد خبر 4239586

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha