پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۰ اسفند ۱۳۹۶، ۱۹:۴۸

معاون امنیتی وزیر کشور:

سیستم مدیریت مراسم اربعین به‌صورت استانی و مردمی انجام می‌شود

سیستم مدیریت مراسم اربعین به‌صورت استانی و مردمی انجام می‌شود

کرمانشاه- معاون امنیتی وزیر کشور گفت: امسال به دستگاه‌ها اعلام کردیم که اجباری برای خدمات‌دهی به زائران اربعین حسینی وجود ندارد و سیستم مدیریت مراسم اربعین استانی و مردمی انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین ذوالفقاری عصر امروز در دیدار با موکب داران کرمانشاه اظهار داشت: ایراداتی در نحوه اعزام ‌زائران اربعین حسینی وجود دارد و در واقع بیش از ۹۰ اشکال اساسی در کار ما وجود دارد که باید آنها را برطرف کنیم.

معاون امنیتی وزیر کشور در ادامه افزود: هر ساله ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر برای مراسم اربعین راهی کشور عراق می‌شوند و به دنبال آن هستیم تا امور حاکمیتی مانند امنیت، بهداشت و درمان داخل کشور و عبور و مرور را ساماندهی کنیم و به تدریج سهم دستگاه‌های حاکمیتی در بخش‌های خدماتی را کاهش دهیم.

ذوالفقاری افزود: امسال به دستگاه‌ها اعلام کردیم که اجباری برای خدمات دهی به زائران اربعین حسینی وجود ندارد و سیستم مدیریت مراسم اربعین استانی و مردمی انجام می‌شود.

وی افزود: موکب‌های ایرانی در عراق فعالیت می‌کنند و  لذا عملکرد ما در عراق به شکلی باید باشد که افتخار تاریخی مردم این کشور به عنوان زائر اربعین حسینی خدشه‌دار نگردد.

ذوالفقاری افزود: بنا نیست که تمام اسکان و تغذیه زائران اربعین حسینی را تهیه و پرداخت کنیم، ما مرحله بحرانی اربعین را پشت سر گذاشتیم و بخش خصوصی و ساکنان طول مسیر تردد زوار باید در بحث خدمات دهی به زائران اربعین حسینی تقویت شود.

جعفر همتی قائم مقام رئیس ستاد اربعین کرمانشاه نیز در این مراسم اظهار داشت: احتمال بازگشایی مرز خسروی از سه ماه قبل از ایام اربعین وجود دارد.

 وی گفت: مذاکراتی با طرف عراقی برای بازگشایی مرز خسروی انجام شده و براساس این مذاکرات به احتمال بیش از ۹۵ درصد مرز خسروی از حدود سه ماه قبل از ایام اربعین برای تردد زایران بازگشایی می شود.

همتی با بیان اینکه امکانات مناسب زیرساختی و تجهیزاتی در مرز خسروی فراهم است، گفت: استان کرمانشاه میزبان ۷۰۰ هزار تا یک میلیون نفر زائر در مرز خسروی خواهد بود.

کد خبر 4240840

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha