به گزارش خبرنگار مهر، سعید کشمیری ظهر یکشنبه در ششمین کمیسیون ویژه حمایت از استعدادهای درخشان ضمن قدردانی از اقدامات صورت گرفته در زمینه جذب و توانمندسازی دانشجویان و ایجاد پویایی و رشد قابل ملاحظه ای درسال های اخیر اظهار داشت: رسالت ما تربیت سرمایههای انسانی متعهد و متخصص و فراهمکردن زمینه جذب، هدایت و شکوفایی نخبگان و استعدادهای درخشان است.
وی اضافه کرد: این سرمایههای انسانی میتوانند با ظرفیتهای خدادادی و تلاشهای خود و همچنین حمایتهای ویژه در آینده مدیران و متخصصان کارآمدی برای کشور باشند.
کشمیری خاطرنشان کرد: نخبه پروری و حمایت از استعدادهای برتر یک استراتژی در کشورهای پیشرفته در سطح جهان است و دانشگاه علوم پزشکی نیز در این راستا هرگونه حمایت و همکاری لازم را انجام خواهد داد.
جلوگیری از فرار مغزها
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز ضمن تشکر از حمایت موثر رئیس دانشگاه تاکید کرد: دراین جلسات باید به دنبال راه حل های جدی درخصوص موضوع جلوگیری از فرار مغزها باشیم و سیاست ما حمایت از همه دانشجویان و شناسایی استعدادهای درخشان است.
محمدرضا روان بد اضافه کرد: در کنار دستورالعمل های موجود ضرورت دارد تهمیداتی اتخاذ شود که همانند دانشگاههای برجسته دنیا بتوانیم فارغالتحصیلان برتر خود را جذب کنیم.
ارائه تسهیلات به دانشجویان
دبیر کمیسیون ویژه حمایت از استعدادهای درخشان گزارشی از اقدامات انجامشده در شش ماه گذشته ارائه کرد و گفت: امسال با استقبال ویژه دانشجویان برای شرکت در دهمین المپیاد رو به رو هستیم و نیاز به حمایت ویژه مسئولین از اساتید و دانشجویان را داریم.
بنتالهدی دشتی اضافه کرد: در خصوص مدرسین المپیاد، دانشگاه علوم پزشکی از ظرفیتهای بسیاری خوبی برخوردار است.
وی افزود: بر اساس رایزنیهای انجامشده با معاونت تحقیقات و فناوری و دانشجویی فرهنگی نیز تسهیلاتی برای دانشجویان استعدادهای درخشان دانشگاه مهیا شده است و آیین نامه داخلی مصوب به زودی بر روی سایت استعداد درخشان قرار خواهد گرفت.
سپس مدارک دانشجویان متقاضی سهمیه استعداد درخشان برای ادامه تحصیل در مقطع دستیاری مورد بررسی قرار گرفت و امتیازدهی شد.
در پایان پیشنهادات مطرح شده توسط دفتر استعدادهای درخشان مطرح شد و اعضای حاضر در جلسه به هم اندیشی پرداختند و راهکارهایی ارائه دادند.
نظر شما