به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سید شهاب الدین صدر که در همایش وحدت حوزه و دانشگاه که از سوی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، سخن می گفت، اظهار داشت : امام (ره) با درایت خود توانست دو پایگاه فکری جامعه یعنی حوزه و دانشگاه را تشخیص دهد و موضوع وحدت بین این دو نهاد را مطرح کند که این دو حوزه نیز توانستند از کانونهای اصلی پیروزی انقلاب اسلامی و استمرار پیروزی های پس از آن باشند .
دکتر صدر در این همایش که با پرسش و پاسخ حاضران همراه بود، در پاسخ به سئوالی در خصوص ادعای کاهش تمایل مردم نسبت به دین گفت : ملت ایران ثابت کرده اند که هیچ گاه از دین و باورهای دینی بر نمی گردند بلکه از عملکرد بعضی از مسئولین مایوس شده و مخالفتهای خود را به اشکال مختلف بروز می دهند .
وی افزود : در ایران ارتباط مردم با حاکمیت مبتنی بر علاقه و اعتقاد به حضرت امام ( ره ) و مقام معظم رهبری است و دلیل آن نیز حضور چشمگیر آحاد ملت در راهپیماییها و انتخابات است .
شهاب الدین صدر افزود : اگر مسئولان به وظایف خود درست عمل کنند و از درگیریها و جنجال خودداری نمایند مشکلات کشور برطرف خواهد شد .
رئیس سازمان نظام پزشکی در پاسخ به سئوالی پیرامون رویکرد افراطی گروههای سیاسی کشور یاد آور شد : همه گروههای سیاسی باید همواره در معادلات و فعالیتهای خود از دست زدن به اقدامات نامتعارف و افراطی خودداری کنند زیرا در کشور ما افراط و تفریط جوابگو نیست و هر گروهی که مسیر افراط را طی کند ضمن آنکه موجب رویگردانی مردم از خود می شود مسلما از جانب آنها نیز کنار گذاشته خواهد شد .
دکتر صدر اضافه کرد : بهترین راهکارها برای فعالیتهای سیاسی ، حرکت در مسیر اعتدال و در چارچوب قوانین کشور است که مورد تایید حضرت امام ( ره ) و مقام معظم رهبری بوده وهست .
وی در پاسخ به سئوالی در خصوص رقابت جناح های سیاسی کشور ضمن ابراز تاسف نسبت به تحمل نکردن رقیب در بین گروههای سیاسی گفت : در ایام انتخابات شوراها قطب بندی ها و چارچوبهای غیر منطقی از طرف بعضی از احزاب و تشکلها مطرح شد که اینگونه رفتارها دایره های تنگ سیاسی را ایجاد می کند که نتیجه آن محروم شدن گروهها از انسانهای ارزشی و کارآمد خواهد بود .
دکتر صدر افزود : قبول نداشتن نظر دیگران بناید منجر به نفی و انکار تمامی سوابق اجرایی و خدماتی شود و باید از تنگ نظری و انتقاد ناپذیری پرهیز کرد .
رئیس سازمان نظام پزشکی در پاسخ به پرسشی در خصوص تعریف اصولگرایی ، ضمن توصیه به گروههای سیاسی جهت عمل به رهنمودهای مقام معظم رهبری در زمینه حاکم کردن گفتمان اصولگرایی به ذکر محورهای اصول گرایی از دیدگاه رهبر انقلاب پرداخت و گفت : ایمان و هویت اسلامی و انقلابی و پایبندی به آن ، اجرای عدالت ، حفظ استقلال سیاسی و تقویت خود باوری و اعتماد به نفس ملی واصلاح و تصحیح روشها از جمله شاخص های اصولگرایی به حساب می آیند .
سید شهاب الدین صدر همچنین از تثبیت و تامین آزادی و آزاد اندیشی ، جهاد علمی و شکوفایی اقتصادی به عنوان دیگر مظاهر اصولگرایی نام برد .
وی شرط دلسوز بودن برای نظام و کشور را حرکت در مسیر امام و رهبری عنوان کرد و افزود : هر کسی باید در محدوده تخصصی خود اظهار نظر کند و در مباحث و گفتمان ها، رعایت حرمت شخصیتهای حوزوی و دانشگاهی را بکنند .
دکتر صدر همچنین در ارزیابی خو د از انتخابات خبرگان و شوراها گفت : هنگامی که اقبال عمومی به سمت اشخاص و گروههایی گرایش پیدا کرد ، آنها باید بیشتر مراقب باشند و از خود رایی و نفی دیگران پرهیز کنند ، چون رویکرد دفعی و افراطی گروههای سیاسی ، موجب رویگردانی مردم از آنها می شود .
رئیس سازمان نظام پزشکی ، پیروزی برخی جناحهای سیاسی در انتخابات اخیر را فرصتی مغتنم برای خدمتگزاری و درس گرفتن از اقدامات گذشته برای پیشبرد بهتر امور کشور و حل مشکلات مردم دانست .
صدر تصریح کرد : اندیشمندان حوزه و دانشگاه باید ضمن تقویت رویکرد دشمن شناسی ، شیوه های نفوذ دشمن را شناسایی و مسدود کنند .
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری، مبحث دشمن شناسی را مقوله ای بسیار مهم دانست و گفت : مصالح مشترکی مانند حاکمیت و استقلال از مهمترین مسائل ملی هستند و حفظ آنها در درجه اول اهمیت قرار دارد و اقداماتی که به آنها لطمه بزند ضربه به منافع ملی است و لذا دشمن شناسی و شیوه های نفوذ دشمن توسط قشر دانشجو و طلبه اهمیت فوق العاده ای پیدا کرده است .
رئیس سازمان نظام پزشکی با تاکید بر اینکه گروههای مرجع اجتماعی نباید تغییر کنند، افزود : دانشگاهها از مهمترین گروههای مرجع جامعه ما محسوب می شوند و اختلاف دیدگاه و سلیقه آنها نباد به نحوی پر رنگ شود که مرجعیت خود را از دست دهند . اساتید نیز باید تلاش کنند جایگاه دانشجویان مخدوش نشود و در کنار آن ، حوزه های علمیه و روحانیت هم باید از هر گونه خدشه محفوظ بمانند .
نظر شما