به گزارش خبرنگار مهر، در خیمۀ این شماره میخوانید:
ریش، چادر یا سواد؛ ملاک دینداری چیست؟
آیا هر که نماز بخواند دیندار است؟
آیا هر که حجاب نداشته باشد بیدین است؟
آیا هر که ریش داشته باشد دیندار است؟
آیا هر که هیئت برود دیندار است؟
آیا هر که ثروتمند است بیدین است؟
ملاک دینداری چیست بالاخره؟
برای پاسخ دقیق به این سوال به سراغ آیتالله سیدعباس قائممقامی رفتیم. او پای درس اساتید بزرگ روزگار نشسته و مجتهد است و از طرفی تجربه سالها زندگی در اروپا را دارد. به عنوان متخصص سوالهایمان را صریح پرسیدیم و پاسخ صریح شنیدیم.
کار عار نیست، آیا روحانیها هم کار میکنند؟
وقتی سوال و شبهه پیش بیاید دیگر آخوند و غیر آخوند نمیشناسد. مردم میپرسند شغل روحانیها چیست؟ زندگیشان از کجا تأمین میشود؟
یکی دو سالی است روحانیهایی که شغل مستقلی دارند رسانهای شدهاند. یکی کشاورزی میکند،یکی پزشک است و دیگری رانندۀ تاکسی است. عکسها انعکاسهای متفاوتی داشت. برخی از بزرگان حوزه مخالف این شغلها برای حوزویان هستند، در حالی که مردم این طبف را بیشتر میپسندند. در پرونده این شماره خیمه با برخی روحانیونی که شغلهای متفاوتی دارند مصاحبه کردهایم و نظر روحانیهای سرشناس را در اینباره پرسیدهایم. از حجتالاسلام حمید رسایی تا آیتالله محسن غرویان و حتی یک کارشناس اقتصاد نظرشان را گفتهاند. در لابهلای پرونده یادداشت یک همسر طلبه از پشت پردۀ اقتصادی زندگی طلبگی هم توصیه میشود.
علاوه بر گزارش سال که به بررسی مهترین اتفاقات دینی سال ۹۶ پرداختهایم و مصاحبهای جذاب با آیتالله نصرالله شاهآبادی؛ صفحۀ ویژۀ «چهرۀ ماه» را هم افتتاح کردهایم و بابش را با حجتالاسلام سیدمحمدعلی آلهاشم، امام جمعۀ تبریز گشودهایم.
نظر شما