به گزارش خبرنگار مهر، سعید فرحبخش ظهر دوشنبه در مراسم تجلیل از دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علمی کاربردی لرستان در سخنانی اظهار داشت: دانشجویان شاهد و ایثارگر بعد از دهه ۶۰ در دانشگاه حضور داشتند و کموبیش در جامعه ممکن بوده که مطرح شود دانشجویان شاهد و ایثارگر بنیه علمی و استانداردهای لازم را ندارند.
دانشجویان شاهد و ایثارگر مستعد و متعهد هستند
وی بابیان اینکه این حرف سندیتی ندارد چراکه در دانشگاههای مختلف که بررسی میکنیم عکس این قضیه را میبینیم گفت: دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاهها و رشتههای مختلف افراد بسیار مستعدی بودهاند و مدارج علمی را طی کرده و شایستگیهای خود را نشان دادهاند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان در ادامه سخنان خود دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاههای مختلف مشغول به تدریس هستند و مسئولیتهایی دارند تصریح کرد: دانشجویان شاهد و ایثارگر بهواسطه تعهدی که دارند از تلاش و کوشش دریغ نکردهاند و بهطور نسبی از سایر دانشجویان برتر هستند.
فرحبخش تأکید کرد: دانشجویان شاهد و ایثارگر فارغالتحصیلان موفقی بودهاند.
پالایش مدرسین دانشگاه علمی کاربردی لرستان
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سیاستهای دانشگاه علمی کاربردی در سال آینده نیز بیان داشت: در سال جاری تلاشهایی در راستای کیفیت گرایی صورت گرفته و در سال ۹۷ با جدیت بیشتری به این مسئله توجه خواهد شد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان با اشاره بهگزینش مدرسین از طریق کارگروههای علمی عنوان کرد: این امر موجب افزایش کیفیت آموزش در مرکز علمی کاربردی میشود.
فرحبخش از پالایش دو هزار مدرس دانشگاه علمی کاربردی لرستان در سال آینده خبر داد و تصریح کرد: برخی از مدرسین ممکن بوده که کیفیت لازم را نداشته باشند که ما آنها را در فیلتری که در کارگروههای علمی پیشبینیشده مورد ارزیابی قرار خواهیم داد.
وی همچنین به مصوبه دولت در رابطه با رایگان کردن ۳۰ درصد شهریه دانشجویان علمی کاربردی اشاره کرد و گفت: همچنین تلاش ما این بوده که فضاهای علمی، آموزشی، ورزشی و ... مراکز علمی کاربردی استانداردهای لازم را داشته باشند.
واگذاری ۸ مرکز علمی کاربردی لرستان به بخش خصوصی
رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان با اشاره به انعقاد تفاهمنامه همکاری با ۱۰ دستگاه اجرایی لرستان از سوی این دانشگاه تصریح کرد: بهطور حتم این تعاملات منجر به ارتقای استانداردها در این دانشگاه خواهد شد.
فرحبخش همچنین مأموریت گرایی مراکز علمی کاربردی را یکی دیگر از سیاستهای این دانشگاه برشمرد و افزود: این امر در پذیرش دانشجویان در مهرماه اعمال خواهد شد.
وی همچنین به گسترش مراکز نوآوری و مراکز رشد در دانشگاه علمی کاربردی اشاره کرد و گفت: برنامه ما ایجاد این مراکز نوآوری در همه مراکز علمی کاربردی لرستان است.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان با تأکید بر اینکه ایجاد این مراکز نوآوری منجر به توجه به حوزه اشتغال و تولید خواهد شد تصریح کرد: در این رابطه طی سال آینده بین دو تا سه مرکز نوآوری در مراکز علمی کاربردی لرستان ایجاد خواهد شد.
فرحبخش همچنین با تأکید بر اینکه مراکز دولتی علمی کاربردی در سال ۹۸ دیگر در کشور فعالیتی نخواهند داشت گفت: در آئیننامهای که در سال ۹۷ ابلاغ میشود این مراکز دولتی تبدیل وضعیت خواهند شد و پیشبینی ما این بوده که هشت مرکز دولتی علمی کاربردی که در استان وجود دارد به بخش خصوصی واگذار شوند.
وی همچنین از توسعه رشتههای صنعتی در مراکز علمی کاربردی خبر داد و گفت: همچنین توسعه رشتههای کاردانی نیز یکی دیگر از سیاستهای مدنظر خواهد شود.
نظر شما