به گزارش خبرنگار مهر، سهیل مهاجری ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ۱۴ درصد از مساحت استان بوشهر با وسعت ۳۳۰ هزار هکتار را اراضی بیابانی تشکیل میدهد که کشت گونههای مختلف در این اراضی نقش مهمی در تثبیت شنهای روان خواهد داشت.
وی از اجرای عملیات جنگل کاری در سطح ۱۶ هزار هکتار از اراضی استان طی سال جاری خبر داد و اضافه کرد: کاشت گونه بومی حرا در سطح ۴۵۰ هکتار در سواحل استان بوشهر اجرا شده است.
مهاجری با اشاره به تخصیص اعتبارات مناسب برای احیاء و ساماندهی اراضی بیابانی، بیان کرد: بیابانزدایی، طرحهای پوشش گیاهی، بذرکاری و جمعآوری هرز آبها و آبهای ناشی از بارندگیها از جمله طرحهای مورد نظر است.
وی از توزیع و کاشت ۳۰ هزار اصله نهال جنگلی در استان بوشهر خبر داد و افزود: اجرای ۹۶ پروژه در جنگل و پارکها را در دستور کار داریم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر با اشاره به توافق وزارت نفت و منابع طبیعی خاطرنشان کرد: هزار و ۱۰۰ هکتار اراضی منطقه پارس جنوبی با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان درختکاری میشود.
وی از تثبیت شنهای روان و کنترل کانونهای بحرانی فرسایش بادی در سطح ۳۱ هزار هکتار خبر داد و خاطرنشان کرد: توسعه مشارکت مردمی برای مدیریت و احیای منابع طبیعی با اجرای پروژه ترسیب کربن در سطح ۶۱ هزار هکتار از دیگر برنامهها است.
مهاجری با اشاره به اجرای عملیات اصلاح و احیای مراتع در سطح ۹۶ هزار هکتار بیان کرد: سالانه ۳۰۰ هزار نهال جنگلی، مرتعی و بیابانی در استان بوشهر تولید میشود.
نظر شما