نماینده سوریه در سازمان ملل:

عملیات نظامی غوطه شرقی علیه گروههای تروریستی است

عملیات نظامی غوطه شرقی علیه گروههای تروریستی است

نماینده دائم سوریه در مقر سازمان ملل متحد در ژنو تاکید کرد که عملیات نظامی در غوطه شرقی دمشق علیه گروه های تروریستی است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه سانا، «حسام الدین آلا» نماینده سوریه در مقر سازمان ملل در ژنو در واکنش به اتهامات کمیسر عالی حقوق بشر در شورای عالی حقوق بشر سازمان ملل گفت: کمیسر عالی همچنان در مورد حمله به کشورها و همچنین نادیده گرفتم حاکمیت ملی پافشاری می کند و همچنان رویکرد سیاسی در تصمیم گیری های خود را حفظ کرده است.

وی اتهامات مطرح شده علیه سوریه در زمینه حمله به غیر نظامیان را سیاسی و نادیده گرفتن حق دمشق در مبارزه با تروریسم دانست.

حسام الدین آلا ادامه داد: برغم پایبندی سوریه به آتش بس انسانی، تروریست ها به حملات کور خود ادامه می دهند و هیچ دولتی در جهان نمی تواند به چنین اقدامی واکنش نشان ندهد.

وی افزود: از کمیسر عالی می خواهیم که پیش از متهم کردن سوریه تحقیقی را مورد اوضاع انسانی شهر رقه و همچنین تحقیقی در مورد حمله سوریه به شهر عفرین شروع کند.

کد خبر 4246979

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha