به گزارش خبرگزاری مهر، شهریار مهرافشار معاون فنی و عمرانی این منطقه با اشاره به اینکه سرانه فضای سبز شهری ورودی غربی پایتخت ۵۴مترمربع است و همین سرانه مطلوب، امر آبرسانی به این حجم از فضای سبز شهری را در این منطقه به منظور حفظ و جلوگیری از خشک شدن گونه های گیاهی و درختی آن دارای اهمیت ویژه کرده است.
وی در ادامه گفت: با هماهنگی های صورت گرفته با معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه۲۱ و نیازسنجی موارد آبرسانی فضای سبز شهری، مراحل اجرایی جانمایی و ساخت ۸مخزن بتنی ۱۵۰۰تا۳۵۰۰مترمکعبی ویژه آبرسانی فضای سبز منطقه۲۱ آغاز شده است.
به گفته این مقام مسئول؛ جلسات متعددی با مشاورین و پیمانکاران حوزه معاونت فنی و عمرانی منطقه۲۱ درخصوص نحوه اجرای این پروژه برگزار شد تا در تیرماه سال آینده که زمان نقطه اوج نیاز به آب جهت آبیاری فضای سبز شهری است، با مشکل حادی در این منطقه روبرو نشویم.
مهرافشار در خاتمه با بیان این نکته که پروژه ساخت ۸مخزن بتنی با هدف تبدیل سیستم سنتی آبیاری به سیستم پیشرفته اجرایی شده، یادآور شد: ۶۵کیلومتر لوله گذاری نیز جهت آبرسانی به فضاهای سبز شهری منطقه۲۱ به منظور جلوگیری از هدررفت منابع آبی به هنگام آبیاری انجام شده است.
نظر شما