به گزارش خبرنگار مهر، احمد دهقان در حاشیه آغاز اجرای طرح خدمات سفر نوروزی اورژانس استان یزد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این طرح با هدف آمادگی بیشتر برای امداد رسانی به حادثه دیدگان احتمالی آغاز شده است.
وی بیان کرد: این طرح با همراهی تیم عملیاتی CBRNE به صورت آماده باش به منظور مواجهه با حوادث شیمیایی، بیولوژیک، رادیو اکتیو، هسته ای و انفجاری اجرا می شود.
دهقان در بخش دیگری از سخنان خود از آغاز فعالیت خانم زارع به عنوان اولین تکنسین فوریت های پزشکی دارنده گواهینامه پایه یک و توانایی رانندگی با اتوبوس آمبولانس و سایر خودروهای امدادی خبر داد.
وی یادآور شد: این بانوی یزدی علاوه بر توانایی در راندن اتوبوس آمبولانس، دارای سوابق کار در حوادث و سازمانهای امدادی است.
دهقان همچنین دراین مراسم ضمن معرفی توانمندیهای مرکز اورژانس یزد به ویژه تیم Hazmat اتوبوس آمبولانس اظهار امیدواری کرد: به زودی ضمن اعلام خبرهای جدید شاهد ارائه خدمات شایسته به مردم شهرمان باشیم.
نظر شما