رامین پی بردی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه استان کرمانشاه بیش از ۳ هزار اثر تاریخی و فرهنگی دارد، گفت: متاسفانه به دلیل عدم معرفی صحیح جاذبه های تاریخی، فرهنگی و طبیعی آنطور که باید این استان از سوی گردشگران مورد استقبال قرار نمی گیرند.
وی اشاره ای به اقدامات انجام شده برای معرفی جاذبه های گردشگری استان داشت و افزود: گروه گردشگری جهاد دانشگاهی یکی از نهادهایی بوده که در جهت تقویت گردشگری استان، چند سالی است بر روی پروژه گردشگری استان مطالعات فراوانی انجام داده است.
این کارشناس گردشگری گفت: هدف از این کار معرفی ظرفیت گردشگری استان و فراهم کردن شرایطی برای جذب توریست در کوتاهترین بازه زمانی است تا بتوانیم بخش عمده ای از عقب افتادگی های حوزه گردشگری استان را جبران کنیم.
وی استان کرمانشاه را به لحاظ دارا بودن جاذبه های گردشگری، ایران کوچک خطاب کرد و افزود: طبق مطالعات انجام شده این استان می تواند در سال ۲۰۲۰ به عنوان پایتخت رویدادهای گردشگری ایران با محوریت روستا و طبیعت معرفی شود.
پی بردی اظهار داشت: اگر در انجام این کار موفق عمل کنیم پیش بینی می شود در سال ۲۰۲۰ حدود ۲ هزار و۲۰ رویداد بزرگ در حوزه گردشگری روستایی و طبیعت در استان کرمانشاه رقم بخورد.
وی ادامه داد: اگر در هر رویداد بتوانیم ۱۰۰۰ نفر جهت جشنواره ها جذب کنیم می توانیم حدود ۲ میلیون و ۲۰ هزار نفر گردشگر جذب کنیم.
عضو گروه گردشگری موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه ادامه داد: با یک محاسبه تقریبی اگر یک سرانه ۱۰۰ هزار تومانی برای اقامت در یک شبانه روز هر گردشگر در نظر بگیریم تقریبا آورده این رویدادها حدود ۲۰۰ میلیارد تومان می تواند باشد.
پی بردی از مدل کار شده این رویدادها در انارانه پاوه، بهارانه صحنه و اورامانات خبر داد و گفت: در این مدل بر اساس اجتماع محوری کار شده است که با انرژی و ظرفیت مردمی سیستم به جلو حرکت می کند و بسیار خوب جواب داده است.
وی تلاش برای توسعه گردشگری استان کرمانشاه را از اولویت ها دانست و ابراز داشت: این مدل می تواند هم سبب توسعه گردشگری روستایی و طبیعی در استان شود و هم جاذبه های روستایی و طبیعی استان را به تمام دنیا معرفی کند.
به گفته پی بردی، مهم ترین کار برای رسیدن به این هدف، مطالعه طرح توسط استاندار و دستگاههای ذیربط و حمایت مسئولین طی این دو سال است تا بتوانیم پروژه را برای سال ۲۰۲۰ اجرایی کنیم.
نظر شما