به گزارش خبرگزاری مهر، علی کرد در مورد تاثیر تجمیع کارتهای شناسایی در قالب یک کارت ملی هوشمند گفت: قطعا این اقدام باعث تسریع روند احراز هویت افراد در زمان صدور گواهینامه راهنمایی و رانندگی یا ویزا میشود، ضمن اینکه دستگاههای امنیتی نیز برای پیگیری پروندههای مختلف به سرعت میتوانند به سوابق و هویت واقعی افراد دسترسی پیدا کنند.
نماینده مردم خاش و نصرت آباد و میرجاوه و کورین در مجلس شورای اسلامی در بیان هدف اصلی از صدور کارت ملی هوشمند ادامه داد: در ابتدا این اقدام برای جلوگیری از سوءاستفاده برخی افراد دو ملیتی برای خرید و فروش شناسنامه صورت گرفت، چرا که تعدادی از آنها با خرید شناسنامه جعلی مشکلات اجتماعی متعددی را ایجاد کرده و به امنیت ملی خدشه وارد میساختند.
وی با اشاره به مشکلات اجتماعی که در پی خرید شناسنامههای جعلی ایجاد شده است تصریح کرد: برخی افراد با استفاده از شناسنامههای جعلی به آن سوی مرزها میرفتند و یا به گروهکهای معاند میپیوستند یا در مافیای مواد مخدر شرکت میکردند، بنابراین صدور شناسنامه واحد میتواند از این قبیل سوءاستفادهها ممانعت به عمل آورد.
کرد افزود: صدور کارت ملی هوشمند خودبه خود موجب حذف شناسنامههای اضافی و جعلی شده که در پی آن جمعیت رسمی کشور و هویت هر فرد نیز به طور دقیق مشخص خواهد شد.
نماینده مردم در مجلس دهم، با انتقاد از عدم وجود زیرساختهای لازم در مناطق محروم که پروسه ثبت نام افراد برای صدور کارت ملی هوشمند را زمان بر کرده و هزینه بسیاری را نیز برای مراکز ثبت احوال به همراه دارد تصریح کرد: در مناطق محروم به دلیل امکانات محدود و عدم وجود زیرساختها، مردم مجبور هستند که ساعتها در صفهای طولانی برای ثبت نام در انتظار باشند و زمان بر بودن این روند باعث شده که مراکز ثبت احوال در این مناطق نیز نتوانند به راحتی پاسخگوی کلیه مراجعان باشند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، در توصیه به مسئولان مربوطه برای تسریع روند انجام ثبت نام کارت ملی هوشمند در مناطق محروم تاکید کرد: هماکنون برای انجام سریعتر ثبت نام کارت ملی هوشمند بهویژه در مناطق محروم باید زیرساختهای لازم در مراکز ثبت احوال تامین شده و به تعداد مورد نیاز نیرو در این مراکز به کار گمارده شوند تا از این طریق در وقت و هزینه نیز صرفهجویی شود.
نظر شما