۲۳ فروردین ۱۳۹۷، ۱۲:۰۱

معاون استاندار قم:

پیشرفت‌های عمرانی قم در یک دهه اخیر سرعت قابل قبولی داشته است

پیشرفت‌های عمرانی قم در یک دهه اخیر سرعت قابل قبولی داشته است

قم - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قم معتقد است استان قم در یک دهه اخیر سرعت قابل قبولی در پیشرفت برنامه‌های عمرانی داشته و بخشی از عقب‌ماندگی‌ها در حال جبران است. 

به گزارش خبرنگار مهر، محسن بهشتی چهارشنبه شب در جلسه اتاق فکر توسعه استان قم که در سال جدید با حضور استاندار قم برگزار شد با اشاره به فراز و نشیب‌های مدیریت و حضور مدیران غیر بومی در استان اظهار کرد: هدف فعالیت‌های اتاق فکر توسعه این بود که فراز و نشیب های مدیریتی آسیبی به پروژه‌ها و برنامه‌های استان نزند. 

وی با اشاره به کیفیت جلسات اتاق فکر ادامه داد: در این جلسات فقط نگاه مدیریتی نداریم و خیلی از دوستان از بخش خصوصی به این جلسات می‌آیند و محدودیت‌های فکری اداری را که ممکن است در برخی دوستان وجود داشته باشد، کنار می‌زنند. 

معاون استاندار قم با بیان اینکه در ۱۰ سال گذشته فعالیت‌های عمرانی در قم بسیار رشد پیدا کرده است خاطرنشان کرد: هر چند که جبران عقب افتادگی‌های گذشته انجام نشده اما مسیر خوبی پیش رفتیم. 

وی ادامه داد: در این عرصه آزمون و خطا هم داشتیم و برخی پروژه‌ها بدون مطالعه شروع شده که موجب دردسر مسئولان شده است. 

بهشتی اظهار داشت: اگر بخواهیم در عمران هم سرعت بیشتری داشته باشیم باید اشتغال و اقتصاد را تقویت کنیم چرا که تا منابع نباشد، کار عمرانی اتفاق نمی افتد. 

وی با اشاره به سهمی که استان قم در درآمدزایی بیمه تامین اجتماعی دارد افزود: با این وجود از این درآمد سهم خوبی به قم تعلق نمی‌گیرد و در این سالها تنها یک بیمارستان امام رضا ساخته شد که آنهم موقعیت خوبی برای دسترسی شهروندان ندارد.

بافت فرسوده پاشنه آشیل شهر قم  

محمدرضا باقرپناهی عضو دوره سوم شورای اسلامی شهر قم هم در این جلسه با اشاره به اینکه یک ششم سطح شهر قم بافت فرسوده است اضافه کرد: به جز زلزله و مدیریت بحران مسائل اجتماعی و امنیتی در بافت فرسوده بسیار مهم تر از مدریت بحران است. 

وی با اشاره به اینکه پاشنه آشیل اجتماعی امنیتی و فرهنگی شهر قم بافت فرسوده است گفت: در بافت فرسوده دولت کاره‌ای نیست و فقط باید حمایت کند. 

عضو دوره سوم شورای اسلامی شهر قم با اشاره به وارد شدن بخش خصوصی به بهسازی بافت فرسوده ادامه داد: چند وقتی است که طرح ما آماده بوده و در ستاد اقتصاد مقاومتی هم مطرح شده است  اما مسئولان برای اجرایی شدن آن قدمی برنداشته‌اند.

۷۰ درصد مساحت شهر بافت ناکارآمد است

فهمیه فتاحی٬ رئیس اداره عمران و بهسازی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان قم هم در این جلسه با بیان اینکه ۳۲ درصد از مساحت کل شهر و ۷۰ درصد از مساحت بافت ساخته شده شهر چیزی است که به آن بافت ناکارآمد شهری می‌گوییم اظهار کرد: این بافت‌ها شامل بافت فرسوده٬ بافت تاریخی٬ بافت روستایی و سکونتگاه‌های غیر رسمی هستند. 

وی با اشاره به اینکه این مساحت حدود ۶۵ درصد جمعیت کشور را در خود جای داده است اظهار کرد: دولت نمی‌تواند برای مدت طولانی حمایت همه جانبه از بافت ناکارآمد داشته باشد و این موضوع ضرورت نگاه مردمی را تقویت می‌کند. 

رئیس اداره عمران و بهسازی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان قم با اشاره به بهسازی بافت تاریخی شهر قم و ساماندهی آن‌ها برای جذب سرمایه‌گذار گفت: یک رینگ از بافت فرسوده به صورت ۷۰ درصدی در سال گذشته ساماندهی شد و امسال نیز محلات جدیدی را در نظر گرفتیم. 

وی با اشاره به اینکه ایجاد جو اعتماد و لزوم مشارکت مردمی برای بازسازی بافت ناکارآمد بسیار مهم است افزود: در محلاتی که توانستیم معتمدین محل و مساجد را دخیل کنیم بسیار موفق تر بودیم.

کد خبر 4269558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha