به گزارش خبرنگار مهر، محمد کاظمی صبح دوشنبه در نشست هم اندیشی اصحاب فرهنگ و هنر شهرستان ملایر که در سالن کنفرانس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به مسائل سیاسی و اقتصادی کشور و با هدف حفظ استقلال، خودکفایی و تکیه کردن بر تولید داخلی، تنها راه برون رفت از مشکلات حمایت از کالای ایرانی است.
کاظمی در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: در دیدار اخیر با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و با پیگری نمایندگان مردم ملایر، ۳۰ میلیون تومان اعتبار برای حوزه فرهنگ و هنر شهرستان جذب شد که انتظار می رود با برنامه ریزی مناسب و راهبردی هزینه شود.
مدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر kdc در این نشست، سالن پلاتو برای تمرین هنرمندان تئاتر را از نیازهای این شهرستان برشمرد و گفت: ایجاد محل مناسب برای برگزاری نمایشگاههای تجسمی، کتاب از دیگر نیازهای هنرمندان و فعالان فرهنگی ملایر است.
غلامرضا جمالیزاده افزود: در حال حاضر ۷۱ کانون فرهنگی و هنری مساجد، ۲۵ چاپخانه، ۱۲ کانون آگهی و تبلیغات، ۵ موسسه فرهنگی و هنری تک و چند منظوره و ۱۲ آموزشگاه هنری آزاد در رشته های خوشنویسی، نقاشی و موسیقی درسطح این شهرستان فعال هستند.
وی با تأکید بر فعالیت ۷ موسسه فرهنگی قرآن و عترت، ۵ انجمن ادبی، ۷ انتشاراتی، فعالیت مستمر ۶ نشریه و پایگاه خبری، عنوان کرد: سال گذشته ۲۵ نمایشگاه هنرهای تجسمی در ملایر برپا شد.
جمالی زاده با بیان اینکه در سال ۹۶ حدود ۷ میلیون تومان اعتبار صرف خرید کتب گوناگون از ناشران و نویسندگان بومی ملایر شد؛ این اقدام را گامی موثر در زمینه اشاعه فرهنگ مطالعه مفید دانست و افزود: سال گذشته ۲ نمایشگاه بزرگ کتاب در ملایر برپا شد.
مدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر با تأکید بر تولید ۴۵ عنوان نمایش صحنه ای و خیابانی طی یک سال گذشته توسط هنرمندان این شهرستان؛ تصریح کرد: ۶ جنگ شادی در مناسبت های ملی و مذهبی و ۳ همایش و جشنواره استانی در ملایر برگزار شد.
وی با بیان اینکه درحال حاضر ۱۵گروه حرفه ای در بخش هنرهای نمایشی در سطح این شهرستان مشغول فعالیت هستند، افزود: هنرمندان ما در جشنواره های استانی، ملی و بین المللی حائز رتبه های برتر شده اند.
نظر شما