دکتر عباس مسجدی در گفتگو با خبرنگار مهر دلیل عمده ناتمام ماندن پروژه های خوابگاهی را مشکلات تسهیلات بانکی عنوان کرد و گفت: به دلیل مشکلاتی که میان سازمان مدیریت و برنامه ریزی و بانک مرکزی در زمینه ارائه تسهیلات به پروژه های خوابگاهی وجود داشته تصمیم گرفته شده است که برای تکمیل پروژه های خوابگاهی از تسهیلات بانکی استفاده نشود و با بودجه نقدی تأمین شود.
سرپرست حوزه امور فرهنگی و رفاهی دانشجویان وزارت بهداشت افزود: در مجموع از 110 هزار دانشجوی علوم پزشکی کشور، 40 درصد متقاضی خوابگاه هستند و در حال حاضر 550 هزار مترمربع فضای خوابگاهی برای دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی وجود دارد.
وی یادآور شد: طبق استاندارد سازمان مدیریت و برنامه ریزی 12 تا 14 مترمربع فضای استاندارد خوابگاهی دانشجو است اما متاسفانه به دلیل کمبودهای جدی در بخش تأمین فضای خوابگاهی هنوز نمی توان به این استاندارد دست یافت.
مسجدی تأکید کرد: هم اکنون برخی از فضاهای خوابگاهی به دلیل کمبود اتاق برای اسکان دانشجویان مورد استفاده قرار می گیرد به طوریکه فضاهای عمومی مانند نمازخانه، قرائتخانه و کتابخانه در برخی مواقع محل اسکان دانشجویان بوده است.
وی گفت: با میزان تقاضای موجود برای اسکان دانشجویان در خوابگاه و فضای موجود، 300 هزار مترمربع کسری فضای خوابگاهی داریم.
دبیر شورای فرهنگی وزارت بهداشت اظهار داشت : وزارت بهداشت با 28 خوابگاه نیمه تمام مواجه است که این 28 خوابگاه ها از 15 تا 85 درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند که در صورت تکمیل آنها، 100 هزار مترمربع به فضای خوابگاهی موجود در دانشگاه های علوم پزشکی کشور افزوده می شود.
وی افزود: همچنین از میان 28 خوابگاه نیمه تمام، 14 خوابگاه با 60 درصد پیشرفت فیزیکی می توانند با تأمین منابع مالی با سرعت بیشتری از دیگر خوابگاه ها تکمیل شوند و کمبودهای جدی فضای اسکان دانشجویان را مرتفع کنند.
نظر شما