رئیس کمیسیون انرژی مجلس در گفت وگو با گفت: در تبصره 13 قانون بودجه 85 گاز سوز کردن 400 هزار خودرو وساخت 910 ایستگاه گاز سوز پیش بینی شده که تحقق این اهداف در طول یک سال امکان پذیر نبوده و باید مدت زمان اجرای تبصره 13 افزایش یابد.
به گفته وی ، برهمین اساس اجرای تبصره 13 قانون بودجه نیازمند تمدید از یک سال به 4 سال است.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد : برای تحقق تبصره 13 قانون بودجه سال جاری 5 میلیارد دلار بودجه مورد نیاز است که به صورت منابع داخلی دولت و فاینانس باید تامین شود .
دانشیار با بیان این که تاکنون فقط یک میلیارد دلار از این رقم تاکنون اختصاص یافته است، گفت : تاکنون فقط 20 درصد از تبصره 13 محقق شده و پیش بینی می شود تا پایان سال این رقم به 30 درصد برسد .
وی اضافه کرد : درمجموع اجرای تبصره 13 قانون بودجه سال جاری نیازمند تمدید به 4 سال است که دولت نیز با این امر موافق است.
دانشیار تصریح کرد : در صورت تمدید مدت زمان اجرای تبصره 13 ، تعداد خودروهایی که باید گازسوز شوند، به دو میلیون دستگاه و تعداد اتوبوسها نیز از 6500 دستگاه در برنامه امسال به 60 هزار دستگاه افزایش می یابد.
رئیس کمیسیون انرژی تاکید کرد : در این مدت نیز می توان به اهداف تبصره 13 همانند جمع آوری خودروهای فرسوده ، توسعه حمل و نقل عمومی و توسعه و بهینه سازی پالایشگاه ها دست یافت .
به گفته وی ، برای ساخت و بهینه سازی پالایشگاه ها 20 میلیارد دلار و برای کاهش مصرف و افزایش ناوگان حمل و نقل عمومی ، مترو و گاز سوز کردن خودروها نیز در این مدت 4 سال ، 20 میلیارد دلار اعتبار نیاز است که درمجموع 40 میلیارد دلار می شود .
دانشیار اضافه کرد : 20 درصد از این رقم باید از محل حساب ذخیره ارزی و مابقی باید به صورت فاینانس تامین شود.
نظر شما