۲۹ فروردین ۱۳۹۷، ۱۵:۱۰

استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان کرد:

تزریق داخل چشمی به کمک افراد در معرض خطر نابینایی می آید

تزریق داخل چشمی به کمک افراد در معرض خطر نابینایی می آید

استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام روش تزریق داخل چشمی برای بهبود بینایی افراد در معرض نابینایی به خصوص بیماران دیابتی را موثر دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر خلیل قاسمی فلاورجانی در حاشیه برگزاری دومین همایش بهاره چشم پزشکی در مرکز همایش های رازی اظهار داشت: تزریقات داخل چشمی از ۱۳ سال پیش به طور وسیع و گسترده در دنیا و ایران در حال انجام است.

این فوق تخصص شبکیه با عنوان این مطلب که تا قبل از تزریق داخل چشمی مجبور به تجویز داروهایی بودیم که از طریق خون بر روی شبکیه تاثیرگذار بودند، افزود: تزریق داخل چشمی باعث می شود که به صورت مستقیم شبکیه افراد با این روش از خطر نابینایی جلوگیری کند.

به گفته دبیر علمی همایش بهاره چشم پزشکی، استفاده از تزریق داخل چشمی در موارد زیاد به ویژه برای عوارضی همچون رشد رگ غیرطبیعی داخلی چشم، خونریزی، ورم شبکیه و ... انجام پذیر است.

وی همچنین استفاده از روش تزریق داخل چشمی را برای بیماران دیابتی و افراد دچار فشار خون و چربی خون که رگ های شبکیه آنها مختل شده است و همچنین نوزادان نارس دچار اختلال بینایی و در مواردی که رگ زایی غیرطبیعی در اثر بیماری سنی شبکیه رخ می دهد، قابل استفاده دانست.

قاسمی تاکید کرد: تا قبل از انجام روش تزریق داخل چشمی، چیزی در حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد این افراد تقریبا بینایی خود را از دست می دادند، ولی با استفاده از این روش درصد بسیار بالایی از آنها بینایی خودشان را حفظ خواهند کرد.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران در عین حال به عوارض تزریق داخل چشمی اشاره کرد و گفت: عفونت، جدایی شبکیه، خونریزی و ... از جمله عوارض تزریق داخل چشمی بوده که البته خیلی نادر است به طوری که در کشور ما میزان ابتلا به عوارض تزریق داخل چشمی در مراکز دانشگاهی با کشورهای بزرگ دنیا برابر است.

قاسمی تاکید کرد: به رغم مفید بودن تزریق داخل چشمی برای این قبیل بیماران اما باید گفت که بینایی این قبیل افراد بعد از انجام این روش به میزان نرمال برنمی گردد.

این فوق تخصص شبکیه بر ضرورت تشخیص اختلال شبکیه و مراجعه به موقع به چشم پزشک تاکید کرد و گفت: افراد دچار تاری دید، دوبینی، کج و ماوج دیدن و همچنین افراد دیابتی و دچار فشار خون و چربی خون و افراد سن بالا می بایست با مشاهده این علائم خود را به چشم پزشک معرفی کنند.

وی اظهار داشت: فاصله تشخیص تا درمان اگر زیاد شود احتمال تکرار تزریق داخل چشمی وجود دارد، از همین رو لازم است این فاصله بین تشخیص تا درمان کوتاه شود.

کد خبر 4274720

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha