محمد حسن فیروزخانی درباره استاندارد نشر حرفه ای در ایران به خبرنگار مهر ، گفت : ناشر حرفه ای بر اساس بررسی کارنامه فعالتیش شناخته می شود و باید اتحادیه ناشران بر همین اساس تعریف جامعی انجام دهد .
وی افزود : ناشر حرفه ای کسی است که با یک پشتوانه علمی و تجربی دست به تولید کتاب می زنند و کسی که منتظر می شود تا کتاب برایش بیاورند را نمی توانیم حرفه ای بدانیم ، ناشر حرفه ای کسی است که کتابهای خوب و ارزنده تحویل جامعه می دهد و روشن است که کتاب ناشرانی مورد استقبال جامعه قرار می گیرد که مورد نیاز آنها باشد .
این ناشر تصریح کرد : ناشر اساسا باید دغدغه کار فرهنگی داشته باشد و عموما کسانی که برای کسب سود وارد این حوزه شده باشند به زودی این کار را رها می کنند و می مانند کسانی که به سود اندک رضایت می دهند و تنها بر اساس علاقه شان کتاب منتشر می کنند .
وی تصریح کرد : تعریف " ناشر حرفه ای " باید با این هدف صورت بگیرد که یارانه های دولتی در حوزه نشر به چه کسی تعلق گیرد و به چه افرادی اختصاص پیدا نکند .
فیروخانی یادآور شد : به غلط در میان برخی از افراد این باور غلط به وجود آمده است که هرکس در کار نشر کتاب به سودی دست یافت حتما مرتکب اشتباهی شده و یا کتاب نامناسب چاپ کرده است ولی غالبا این است که مردم از برخی کتابها استقبال می کنند و این مسئله باعث کسب سود برای ناشر می شود .
نظر شما