به گزارش خبرنگار مهر، محمد فرشاد ظهر شنبه در نشست خبری به مناسبت گرامیداشت روز شورا با اشاره به اینکه در قانون اساسی، بحث شورا به صورت جدی مطرح شده و در اسفندماه ۱۳۷۷ ساز و کار اجرایی شدن شوراها فراهم شد، اظهار داشت: نهایتا در ۹ اسفندماه ۱۳۷۸ عملا شوراها کار خود را شروع کردند.
وی بیان کرد: شوراهای اسلامی حلقه واسط بین مردم و سیستم حکومتی هستند و ضرروت شرکت مردم در سرنوشت خود، در شوراها متجلی می شود.
فرشاد با اشاره به اینکه ما چهار دوره شورای اسلامی شهر را پشت سر گذاشته ایم، تصریح کرد: دوره پنجم شواری اسلامی شهر کرمان همزمان با سایر شوراهای کشور از شهریور ماه سال گذشته کار خود را شروع کرد ه است.
رئیس شورای اسلامی شهر کرمان عنوان کرد: در این شش ماه از جمله فعالیت شورای اسلامی دوره پنجم شهر کرمان ۲۴ نشست شورای عمومی، ۱۵ کمیسیون گردشگری و اصناف، ۲۸ کمیسیون برنامه و بودجه، ۱۸ کمبیسیون عمران و حمل و نقل، ۲۰ جلسه بهداشت و محیط زیست، ۲۱ جلسه معماری و شهرسازی، ۱۷ جلسه کمیسیون فرهنگی و بانوان، ۱۵ جلسه کمیسیون ورزش و جوان و ۲۰ کمیسیون حقوقی برگزار شده است.
وی افزود: در دوره پنجم شورای اسلامی شهر کرمان هشت کمیسیون تخصصی تشکیل شده است و با توجه به صحبت هایی که با اعضای شورای شهر داشته ایم ممکن است در یکی دو ماه اخیر تغییراتی در کمیسیون ها خواهیم داشت.
فرشاد عنوان کرد: شورا ماهیت نظارتی دارد و هیچ کار اجرایی در حوزه شورا انجام نمی شود و از جمله وظایف شورا انتخاب شهردار، تصویب بودجه، نظارت بر اجرای بودجه و قوانینی که بر شهرداری حاکم است میباشد.
وی ادامه داد: بعضی از قوانین حاکم بر شهرداری قوانین مصوب شوراها نیست بلکه قوانین کشوری است که در مجلس تصویب می شود و این ها تکالیفی است که شهرداری ها باید انجام دهند و بر انجام درست این قوانین شورا نظارت دارد و همچنین مصوباتی که قانون برعهده شوراها گذاشته که مصوب کنند.
فرشاد ابراز داشت: از ابتدای شورای پنجم به مدت سه ماه برای شهرداری کرمان سرپرست انتخاب شد در مرحله اول بعد از بررسی کاندیدهای شهرداری کرمان کاندیدای اصلی انتخاب و به وزارت کشور معرفی شد که از سوی این وزارتخانه تایید نشدند و در مرحله دوم «مهران عالمزاده» به وزارت کشور به عنوان شهردار کرمان معرفی کردیم که صلاحیت وی تایید شد.
وی تصریح کرد: شورای شهر پنجم با تمام قدرت از شهردار دفاع می کند، زیرا دو ارگان شورا و شهرداری یک مجموعه به هم پیوسته هستند و شهرداری را ملزام به تسریع در اجرای تقاطع های غیرهم سطح شهر از جمله تقاطع سیدی کردیم و طرحهای نیمه تمام به اتمام برسند زیرا شوراها ادامه یکدیگر هستند.
رئیس شورای اسلامی شهر کرمان بیان داشت: اعضای شورای شهر با یکدیگر وفاق لازم را دارد.
فرشاد تصریح کرد: شورای اسلامی شهر کرمان با احداث مترو موافق است لذا منتظر توافق وزارت کشور هستیم.
وی با اشاره به اینکه بودجه سال گذشته شهرداری کرمان ۶۵۰ میلیارد تومان بود، گفت: تنها تا پایان سال توانستیم ۳۷۵ میلیارد تومان آن را وصول کنیم.
فرشاد با اشاره به اینکه ۲۷ میلیارد تومان میزان هزینه های جاری شهرداری کرمان است، ابراز داشت: با توجه به شرایط سال گذشته بودجه سال جاری ۵۷۰ میلیارد تومان بسته شده است.
نظر شما