به گزارش خبرنگار مهر، همایش روز ملی شوراها با حضور گسترده اعضا شوراهای اسلامی شهرها و روستاهای استان، استاندار و نمایندگان مجلس شورای اسلامی روز یکشنبه در سالن اجتماعات دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین برگزار شد.
عبدالمحمد زاهدی دراین همایش گفت: با نگاه ارزشمند امام راحل برای مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خود در ابتدای انقلاب با رفراندوم جمهوری اسلامی با رای مردم برای اولین بار در تاریخ انقلاب های جهان نقش مردم جدی گرفته شد.
وی افزود: همچنین با شکل گیری شوراهای اسلامی شهر و روستاها نقش مردم دراداره کشور جدی گرفته شد و امروز با گذشت چند سال و تجربه عملی این نهاد مردمی توانسته ظرفیت های خود را بروز دهد.
استاندار قزوین بیان کرد: باور ما این است که شوراها باید تقویت شوند و یکی ازراهها برای حل مشکلات آن این است شورای عالی استانها لوایحی برای حل مشکلات خود و کمبودها به مجلس ارائه کند.
زاهدی تصریح کرد: برای حل برخی مشکلات شوراها مانند بیمه و ارزش افزوده و تعیین حق جلسه خلاء قانونی داریم و باید از طریق مجلس برای رفع آن اقدام شود.
وی گفت: باید شوراها به عنوان ظرفیتی ارزشمند در کشور تقویت شوند تا بتوانند کمک دولت در امور باشند.
زاهدی یادآورشد: مدیران دستگاههای اجرایی باید بپذیرند که شوراها رقیب ما نیستند بلکه در یک تقسیم کار شرایط به گونه ای فراهم شده تا بتوانیم کشور را با کمک همه افراد اداره کنیم.
وی بیان کرد: از مدیران انتظار داریم ارتباط خود را با شوراها بیشتر کنند و هر جا که می تواتند از آن حمایت کنند البته شوراها هم لازم است محدودیت ها و کمبودهای دولت را درک کرده و توقع خود را بر این اساس تنظیم کنند.
بحران آب جدی است/ شوراها همراهی کنند
استاندار قزوین با بیان وضعیت کمبود آب در استان گفت: بحران آب در استان ما جدی است و بدترین سال زراعی را سپری می کنیم و با کاهش بارشها تا ۲۰ درصد باید در مصرف خود بشدت صدفه جویی کنیم تا دچار مشکلات بیشتر نشویم.
زاهدی گفت: به دلیل کاهش ذخیره آب پشت سدها امسال به احتمال زیاد با کاهش تولید انرژی برق در نیروگاههای آبی مواجهیم و اگر صرفه جویی نکنیم با خاموشی در تابستان مواجه خواهیم شد.
وی اضافه کرد: ۹ هزار مگاوات انرژی برق آبی کمبود داریم که تنها راه ما مدیریت منابع آبی در بخش کشاورزی و شرب است.
سرمازدگی دو هزار میلیارد تومان آسیب زده است
استاندار اظهارداشت: متاسفانه در اثر سرمازدگی حدود دو هزار میلیارد تومان خسارت دیده ایم و با همراهی مسئولان کشوری در صدد تامین بخشی از خسارت ها هستیم.
وی اضافه کرد: کشاورزانی که محصولاتشان بیمه شده از مهلت در پرداخت بدهی قبلی برخوردار خواهند شد و در صورت نیاز تسهیلات جدید هم دریافت خواهند کرد.
زاهدی بیان کرد: متاسفانه فقط ۲۰ درصد کشاورزان آسیب دیده بیمه هستند لذا توصیه می شود همه کشاورزان و باغداران نسبت به بیمه کردن محصولات خود جدی باشند.
استاندار اظهارداشت: در اثر سرمازدگی در ۲۲ استان کشور بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان خسارت با باغات و مزارع وارد شده که باید با کمک دولت از این مشکلات خارج شویم.
نظر شما