به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ بازوند امروز دوشنبه در همایش گرامیداشت روز ملی شوراها که در سالن شهدای دولت استانداری کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به شعار سال اظهار داشت: پرچم دار تحقق بخشیدن به شعار حمایت از کالای ایرانی همه مردم و مسئولین کشور هستند.
وی افزود: این شعار با سخنرانی و بنر زدن حل و فصل نمی شود و بجای اینکه شعار دهیم باید در عمل به دنبال تحقق این شعار -که یکی از راهکارهای برون رفت گرفتاریهای اقتصادی است- باشیم.
بازوند تصریح کرد: قانون اساسی تاکید کرده که مردم در عمران و آبادانی کشور مشارکت کنند و شوراها نمایندگان مردم در این امر هستند.
استاندار کرمانشاه افزود: معدل کار شوراها با انجام کارهای عمرانی، رفاهی، اقتصادی در استان سنجیده می شود.
وی جنس مطالبات مردم را در جهت رفع گرفتاریها عنوان کرد و گفت: شوراها و شهرداریها باید در این راستا تلاش کنند.
بازوند تعداد مدیران کشور را ۱۲۰ هزار نفر عنوان کرد و افزود: این مدیران به نوعی پل ارتباطی بین مردم و دولتمردان هستند.
وی اظهار داشت: اعضای شورا باید از یک خلاقیت و نوآوری در مدیریت بهره مند باشند.
استاندار کرمانشاه بیان داشت: جنس مطالبات مردم از جنس مطالبات رفاهی، عمرانی، معیشتی و اقتصادی است و طبیعی است که باید پاسخ مطالبات مردم را بدهند و نظارت اصلی بر عهده مردم است نه دفاتر شهری و روستایی.
وی با تاکید بر اینکه شوراها باید محل تولید ایده و نوآوری باشند، گفت: شوراها نباید اجازه دهند برخی شهرداریها جسم شهر را در قالب ماده ۱۰۰بفروشند.
بازوند تصریح کرد: امروز درآمد پایدار در مشارکت مردم در سازندگی خود را نشان می دهد و اگر بدنبال این درآمد پایدار نباشید نمی توانید موفق عمل کنید.
وی اذعان داشت: یک شهر با شهروندان فقیر شهر خوبی نمی شود لذا باید کاری کنیم که سرانه درآمدی افزایش پیدا کند و ایده های جدید در قالب ورود سرمایه در این راستا بسیار موثر است و اگر ما برای ورود سرمایه تلاش نکنیم استانهای همجوار این فرصت را خواهند گرفت.
وی شوراها را بازوی توانمند مسئولین برای رسیدن به توسعه دانست و گفت: ادارات به جایگاه شوراها توجه داشته باشند چرا که بها دادن به آنها احترام گذاشتن به قانون اساسی است.
بازوند ادامه داد: نیروهای مسئولیتی باید منفعتی برای معیشت مردم داشته باشند. چرا که وقتی مردم به ما اعتماد کردند ما نیز در جهت رفاه آنها باید تلاش کنیم.
وی علل توسعه بسیاری از کشورها را اهمیت دادن به عنصر کار اعلام کرد و بیان داشت: ما نیز باید فرهنگ کار را در جامعه نهادینه کنیم.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: اشتغال با سخنرانی شاید از بین برود اما ایجاد نمی شود، سازوکار اشتغال سرمایه گذاری و تولید ثروت است که برای رسیدن به این مهم باید موانع سر راه سرمایه گذاری برداشته شود.
وی به تدوین سند ۷ بندی اشتغال استان اشاره کرد و افزود: امیدواریم با تحقق این سند بتوانیم بسیاری از مشکلات اشتغال را حل و فصل کنیم.
بازوند، استان کرمانشاه را استانی با ثروت وظرفیت های بالا معرفی کرد و افزود: غبارهای کاذبی جلوی پیشرفت این استان را گرفته اما با توجه به ظرفیتهای بالای آن امید است به زودی این غبارها از بین برود.
استاندار کرمانشاه در پایان برخی از فعالیت های صورت گرفته در نقاط زلزله زده استان کرمانشاه را یادآوری کرد.
نظر شما