دکتر عباس مسجدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در حال حاضر برای دانشگاه ها، خوابگاه ها و دانشکده های مختلف علوم پزشکی حدود 300 مرکز مشاوره پیش بینی کردیم که بتوانند به عنوان محل امن نقش مهمی در سلامت روانی دانشجویان ایفا کنند.
سرپرست حوزه امور فرهنگی و رفاهی دانشجویان وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: فعالیت های خوبی برای توسعه این مراکز انجام شده و با توجه به تأکید وزیر بهداشت، کارگاه های متعددی در این مراکز فعال شده است تا این مراکز به عنوان پایگاهی ایمن از سوی دانشجویان شناخته شوند.
وی اظهار داشت: متاسفانه برخی از دانشجویان در گذشته تصور می کردند که هر فردی که به مراکز مشاوره مراجعه کند، انگ افسردگی و مشکلات روحی و روانی می خورد اما اکنون تلاش می شود که مراکز مشاوره به مانند خانواده یک دانشجو عمل کنند و گوش شنوایی برای نیازهای روحی و روانی دانشجویان باشند.
مسجدی از تشکیل پرونده مشاوره برای همه دانشجویان علوم پزشکی کشور طی دو سال آینده خبر داد و گفت: همانطور که یک دانشجو پرونده آموزشی دارد و از ابتدای ورود وی به دانشگاه فعالیت های آموزشی ثبت می شود ما نیز در حوزه امور فرهنگی و رفاهی دانشجویان سعی داریم طی یک پروژه دو ساله همه دانشجویان از پرونده مشاوره نیز برخوردار شوند.
وی افزود: با تشکیل پرونده مشاوره برای همه دانشجویان، شناسایی دانشجوی نیازمند به خدمات مشاوره سریع تر و آسان تر انجام می گیرد.
دبیر شورای فرهنگی وزارت بهداشت یاد آور شد: همچنین طرح آموزش دانشجو به دانشجو نیز در راستای فعالیت های مراکز مشاوره انجام می شود تا از توانایی درک و کمک دانشجویانی که از روحیه های قوی تری دارند در زمینه های پیشگیری از افسردگی و ناراحتی های روحی و روانی سایر دانشجویان بهره گرفته شود.
نظر شما